Відомий український мольфар із Карпат Леонід передбачив майбутнє України на найближчі роки. За пророком провидця з приводу війни, вже в листопаді сторони сядуть за стіл переговорів і підпишуть кілька угод.

Про це стало відомо завдяки новому відео із пророкуванням мольфара Леоніда на YouTube-каналі "Український молитовник".

Мольфар, скріншот: YouTube

Зокрема мольфар віщує знецінення гривні, але є надія на отримання фінансової допомоги від західних держав. Міжнародна допомога Україні триватиме до 2027 року. Поступово наступатиме стабільність, і почнеться відновлення економіки.

Мольфар, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця

Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн

Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода

Гроші змусять повернути державі: українців попередили

Показати ще

За прогнозом Леоніда щодо війни, вже в листопаді сторони сядуть за стіл переговорів, за результатами яких буде підписано кілька угод.

Зокрема, йдеться про домовленості щодо скорочення інтенсивності обстрілів та зменшення кількості військової техніки на кордонах. Отже, небезпека поступово спадатиме.

Провидець також віщує, що на Саміті миру у Швейцарії буде порушено важливі питання. Партнери України торгуватимуться, зокрема, щодо територій. А Росія хоче зірвати ці переговори.

Після завершення Саміту світу мольфар передбачає новий обмін полоненими. Він також зазначив, що замахи на життя російських політиків та диверсії послаблять ситуацію в РФ. Провидець запевнив, що Україна з’явиться на порозі мирного майбутнього.

"Незважаючи на всі труднощі, ЗСУ досягнуть перемоги, українці будуватимуть майбутнє на основі миру та єдності та справедливості. 2025 рік – ключовий у пророцтві", – йдеться у відео.

Нагадаємо, екстрасенс попередив українців: які міста можуть постраждати найближчим часом.

Раніше повідомлялося, що "Може загостритися": відомий мольфар побачив загрозу для цих великих міст, до чого готуватися.

Також, "Кінець путіна наближається": карпатський мольфар назвав дату капітуляції росії.