Усі ми у перші дні літа відчули на собі знову, що таке жити без світла. Прогнози про те, наскільки довго будуть обмежені, різні. І мольфар Макс Гордєєв також вирішив висловити свої думки щодо цього.

Учасник проекту "Битва екстрасенсів" часто ділиться прогнозами, які стосуються війни та життя українців. Він радиться з вищими силами та розповідає про те, що чекає на громадян України.

Так, він спрогнозував, яка ситуація з електроенергією чекає на жителів нашої країни найближчим часом.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube

За словами Макса Гордєєва, зараз в Україні складний та переломний момент. Мольфар каже, що майбутнє енергосистеми викликає багато побоювань, тому українцям варто бути готовими до тривалих відключень світла.

Популярні новини зараз

Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

Показати ще

"Я відчуваю, що в найближчому майбутньому відключення світла в Україні продовжуватиметься через цілеспрямовані атаки на енергетичну інфраструктуру. Випадає карта "Вежа". Ця карта символізує руйнування та хаос, що підтверджує: удари по електростанціях, підстанціях та лініях електропередач спричинять серйозні пошкодження", - зазначив таролог.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Макс додав, що удари росіян призведуть до того, що загальна потужність української енергосистеми зменшиться. Це спричинить періодичні відключення світла, особливо взимку.

Гордєєв упевнений, що проблеми з електроенергією триватимуть до кінця 2024 року, а наступного року ситуація почне змінюватися на краще. Це мольфар підказали карти.

Нагадаємо, ясновидецька попередила, де може вдарити російський десант.

Раніше повідомлялося, голова як енциклопедія: три знаки Зодіаку, які мають феноменальну пам'ять.

Також, "Цикл має відпрацювати": астролог назвав пікові роки, коли війна почне "вщухати".