Що не кажи, а присутність коханої людини в нашому житті вкрай важлива і хоч би якими незалежними та смостійними були, але хочеться мати поруч когось, хто завжди за нас.

Червнева повня в Козерозі, яка відбудеться 22 числа, круто вплине на амурні відносини деяких щанаків Зодіаку. Кому ж потрібно бути готовими і до чого?

Закохані, фото: Pinterest

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

Для Козорогів ця повня створить аспект Великого Хреста в їхній астрологічній карті. Це вказує на необхідність ухвалення важливого рішення, яке вплине на їх подальший розвиток. Цілком ймовірно, що на це рішення вплине їхній партнер, і воно може стосуватися спільного проживання. Якщо ви довго відкладали переїзд до партнера, то зараз настає час рішучих дій. Ваша впевненість та зрілість допоможуть вам зробити цей крок.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Повний місяць вплине на сектор любові у Дів. Диспозитор повного місяця знаходиться в будинку стосунків і шлюбу, що може призвести до ясності у вашому романі. Відносини, які починалися з легкого флірту, можуть перейти більш серйозний рівень. Можливо, зараз ви і ваш партнер висловите взаємні емоційні зобов'язання. Для багатьох Дів повня може привести партнера, який старший і має більшу усвідомленість у відносинах, що може зробити його для вас свого роду вчителем.

Популярні новини зараз

ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар

Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила

Чоловіків почнуть карати за відсутність цього документу: кому треба поквапитись

За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову

Показати ще

Закохана пара, фото: Знай.ua

Рак (22 червня - 22 липня)

Для Раків повний місяць відбудеться в секторі шлюбу. Ваш чоловік або партнер може прийняти важливе рішення, яке торкнеться вас обох. Це може бути рішення про весілля, підписання шлюбного договору чи інших юридичних документів. Оскільки диспозитор повного місяця знаходиться в секторі юридичних справ, рекомендується прислухатися до порад адвокатів чи нотаріусів та оформити всі необхідні документи. Це допоможе уникнути непорозумінь у майбутньому та зміцнити ваш зв'язок.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Повня торкнеться сектору дзвінків і листувань у Скорпіонів, тоді як його диспозитор перебуватиме в будинку кохання. Чекайте на емоційно насичені листування або розмови з партнером. Можливо, ваш партнер визнається вам у почуттях або поділиться чимось важливим. Повня може стати моментом, коли слова прояснять те, що тривалий час мав на увазі між вами. Важлива розмова по телефону або обмін повідомленнями може змінити ваші стосунки.

Закохані, фото: Pinterest

Риби (19 лютого - 20 березня)

Для Риб повня в Козерозі буде пов'язана з їхнім соціальним колом та дружніми відносинами. Диспозитор повного місяця в будинку кохання може означати, що хтось із друзів виявить до вас романтичний інтерес. Можливо, дружні стосунки переростуть у щось більше, і вам доведеться переосмислити свій зв'язок. Це також може бути час, коли ви вирішите відкрити другу про свої почуття і почнете нові романтичні стосунки.

Нагадаємо, що всього 2 знаки Зодіаку зіштовхнуться з усіма проблемами, які можливі у червні-2024.