Важко уявити наше життя без смартфонів, але Ілон Маск впевнений, що скоро це стане реальністю. Відомий інноватор і мільярдер зробив приголомшливу заяву: у майбутньому мозкові імпланти повністю замінять смартфони.

Маск, засновник компанії Neuralink, висловив своє бачення під час обговорення в соцмережі X. Один із блогерів під ніком Not Elon Musk поставив користувачам провокативне питання:

«Ви б встановили собі в мозок інтерфейс Neuralink, який дозволив би вам керувати своїм новим телефоном X силою думки?»

На що Ілон Маск відповів без жодних вагань: «У майбутньому не буде телефонів, буде тільки Neuralink».

Мозкові імпланти. Фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Що таке Neuralink і як це працює?

Neuralink — це революційна технологія, розроблена для створення прямого інтерфейсу між мозком і комп'ютером. Мозкові імпланти дозволять керувати гаджетами і взаємодіяти з цифровим світом за допомогою думок. Маск передбачає, що така технологія зможе замінити не лише смартфони, а й інші пристрої, якими ми користуємося щодня.

Впровадження мозкових імплантів може змінити все: від комунікацій до способу сприйняття реальності. Уявіть собі світ, де не потрібно носити смартфон, щоб залишатися на зв'язку. Система Neuralink дозволить нам миттєво взаємодіяти з інтернетом, отримувати інформацію, керувати технікою та навіть спілкуватися один з одним на новому рівні.

Звісно, ця заява викликала хвилю обговорень і скептицизму. Багато хто сумнівається у безпеці та етичності використання мозкових імплантів. Проте Ілон Маск впевнений у потенціалі своєї технології і запевняє, що вона пройде всі необхідні тести та перевірки, щоб стати масовим продуктом.

Якщо прогнози Маска справдяться, світова технологічна революція буде не за горами. Neuralink може стати тим самим проривом, який кардинально змінить наш спосіб життя.

Нагадаємо, Жінки та чоловіки відчувають біль по різному – науковці пояснили чому

Раніше ми розповідали, що Американець здійснив давню мрію і відкрив музей фекалій: чіпати можна, але нюхати не радимо

Також, Природні катаклізми наближають Землю до небаченого виверження супервулкану - відлік розпочався