Ожиріння є серйозною проблемою, яка може призвести до численних ускладнень для здоров'я. Однак історія британської медсестри Ніколи Вейкленд показує, що рішуче бажання змінитись і наполегливість можуть повністю трансформувати життя людини на краще.

У 33 роки Нікола важила 127 кілограмів. Її звичний раціон складався переважно з фастфуду, що становило загрозу для розвитку серцево-судинних, запальних та аутоімунних захворювань. Однак, усвідомивши ризики для здоров'я, жінка зважилася на кардинальні зміни. Про це повідомляє Daily Express.

Відмовившись від шкідливих звичок харчування, Нікола перейшла до збалансованого раціону.

Її новий режим включав здорові та поживні страви, такі як бурято на сніданок, жарке з рисом та куркою, білкова піца, а також три білкові перекушування на день. Паралельно вона стала регулярно займатися фізичними вправами вдома.

Популярні новини зараз

Українців змусять повернути допомогу – кого заженуть у мінус

Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття

Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду

Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів

Показати ще

Завдяки своїй самовідданості та наполегливості, протягом всього чотирьох місяців Ніколі вдалося досягти разючих результатів. Не лише зовнішній вигляд кардинально змінився – жінка скинула майже половину своєї ваги, а й її внутрішні показники здоров'я значно покращилися.

Аналізи крові виявили, що до змін у способі життя рівень омега-6 в її організмі перебував у небезпечній зоні, що могло спричинити серйозні серцеві та автоімунні захворювання.

Своїм прикладом жінка продемонструвала, що боротьба з ожирінням – це питання зовнішнього вигляду, а й загальний добробут організму.

Нагадаємо, за схуднення заплатять 140 000 доларів: у Китаї заснували спеціальну програму

Як повідомляв "Знай.uа", найшкідливіші звички у спортзалі, які не допоможуть стати сильнішими та стрункішими: ними грішить кожен

Знай.ua писав, Аніта Луценко попередила людей, які тренуються вечорами і ночами: чому буде тільки гірше