Неймовірна історія з Мексики сколихнула соціальні мережі та медіапростір. Відома мексиканська інфлюєнсерка Єсс Фігероа, яка навіть не підозрювала про свою вагітність, народила доньку всього через 15 годин після того, як їй повідомили, що вона вже на восьмому місяці вагітності. Про цю незвичайну подію пише Need To Know.

Протягом восьми місяців Єсс Фігероа не відчувала жодних симптомів вагітності. Вона зазначила, що завжди мала нерегулярні менструації, тому не звертала уваги на відсутність місячних. Більше того, у неї не було помітного живота, що могло б свідчити про вагітність.

«Я почала відчувати сильні спазми, що для мене не є чимось незвичайним, оскільки у мене завжди були нерегулярні місячні», — розповіла Єсс. «Але цього разу спазми тривали два дні, а менструація так і не настала. Я почала хвилюватися. На третій день біль став дуже сильним».

Єсс звернулася до батьків, які терміново відвезли її до відділення невідкладної допомоги. Після проведення кількох тестів медики вирішили зробити ультразвукове сканування, щоб зрозуміти причину болю.

Блогерка не знала про вагітність. Фото: needtoknow

Популярні новини зараз

Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось

Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні

Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям

Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило

Показати ще

«Мій живіт не був великим, тому, коли лікарка поклала на мене пристрій, вона замовкла і просто дивилася», — згадує Єсс. «Вона покликала інших лікарів, і всі вони втупилися в екран у повній тиші».

Нарешті, один з лікарів повідомив Єсс шокуючу новину: «Ви вагітна. І ви дуже вагітна, ваша дитина вже готова з'явитися на світ».

Єсс була приголомшена. Вона не могла повірити своїм вухам. «Одна справа, коли вам кажуть, що ви вагітні, і у вас є дев'ять місяців, щоб звикнути до цього. Але коли кажуть, що ви вагітні і ваша дитина вже готова з'явитися на світ — це був величезний шок», — поділилася вона.

Почувши серцебиття своєї дитини, Єсс відчула полегшення та заспокоєння. Швидка допомога терміново відвезла її до місцевого пологового будинку, де вона успішно народила доньку Ренату.

Єсс Фігероа стала однією з небагатьох жінок, які пережили приховану вагітність — стан, при якому симптоми вагітності або відсутні, або плутаються з іншими станами. Лише приблизно одна з 2 500 вагітностей залишається непоміченою до пологів.

Нагадаємо, Кішка довгий час симулювала перелом, щоб здобути "обіймашки": розорила господиню на 40 тисяч гривень

Раніше ми розповідали, що Американець здійснив давню мрію і відкрив музей фекалій: чіпати можна, але нюхати не радимо

Також, Українка виграла півмільйона гривень за одну мить: як звичайний похід до магазину змінив усе життя