Відомий український майстер карток Таро, переможниця проєкту "Битва екстрасенсів" Яна Пасинкова, яка розповідала про найнебезпечніші точки в Україні на травень 2024 року, знову поділилася прогнозами у свіжому відео. Яна розповіла, чи будуть відключення світла взимку, якою буде міжнародна підтримка України в найближчі роки, а також відповіла на одне дуже важливе питання.

Так, переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова відповіла, чи застосує РФ у війні проти України ядерну зброю.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру Яни Пасинкової на своєму YouTube-каналі.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

Яна Пасинкова зазначила, що держава-агресор все ж таки може застосувати проти України ядерну зброю. Вона зазначила, що для Росії це закінчиться погано.

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

"Так, можемо в цьому не сумніватися. Це просто питання часу. До 2029 року застосує, причому зробить сама собі гірше", - сказала Яна Пасинкова.

А ще Яну Пасинкову запитали, чи надалі Україна обстрілюватиме Росію. Вона наголосила, що це буде. Також таролог передбачила посилення політичного впливу на країну-агресора.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

"Не дуже можна про це говорити, але новини хороші. А найкращі новини - це ті, що ми не тільки посилимо удари вглиб, а ті, що посилимо свій вплив ще більше на подолання "орків". Вплив має на увазі більш політичний, чим військове", - сказала вона.

Нагадаємо, Крим під трьома прапорами: тарологиня розповіла, що чекає на півострів після війни.

Раніше повідомлялося, всього 2 знаки Зодіаку зіштовхнуться з усіма проблемами, які можливі у червні-2024.

Також, "Руйнування і хаос...": відомий екстрасенс визначив, скільки Україна житиме без світла.