У світі шоу-бізнесу та мистецтва часто трапляється, що після відходу видатних особистостей їх пам'ять вшановується з особливою увагою та повагою. Однак те, що повідомив блогер Ваня Рассел, викликає лише подив і занепокоєння.

Йдеться про стан могили легендарного українського хореографа Григорія Чапкіса, який пішов із життя 13 червня 2021 року, який залишив після себе яскравий слід в історії вітчизняної хореографії.

Григорій та Грег Чапкіси. Фото: скриншот Instagram

Григорій Миколайович був не просто талановитим танцюристом та педагогом, а й став справжнім символом для кількох поколінь українців завдяки своїй участі у популярному телешоу "Танці з зірками".

Чапкіс був невід'ємною частиною проекту протягом чотирьох сезонів, де він виступав у ролі судді. Його професійні оцінки та мудрі поради допомогли багатьом учасникам розкрити свій танцювальний потенціал.

Популярні новини зараз

Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях

Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."

З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить

Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес

Показати ще

Навіть у 2020 році, вже в поважному віці, він продовжував ділитися своїм досвідом, виступаючи як запрошений суддя.

Григорій Чапкіс, фото: Facebook

Григорій Миколайович прожив довге та насичене життя, залишивши по собі не лише професійну спадщину, а й велику родину. У нього двоє дітей – дочка Лілія та син Грег.

Однак на могилі Чапкіса, який пішов із життя майже три роки тому, досі немає ні пам'ятника, ні якогось іншого гідного оформлення. Єдине, що можна побачити на місці поховання, - це проста залита бетонна плита.

"Як таке може бути?", - заявляє блогер.

Нагадаємо, "я копаю могилу один день на рік": українець уже 27 років готується до смерті у своєму саду

Як повідомляв "Знай.uа", 56-річний японець щотижня пірнає в океан, щоб знайти тіло своєї дружини : 11 років тому її змило цунамі

Знай.uа писав, чоловіка заморозили, щоб воскресити: стартував революційний експеримент