Експерти довели, що поза для сну видає характер. Те, як людина спить, — це своєрідна діагностика особистості.

Пройди швидкий тест і дізнайся, яка ти людина за позою для сну. Подивися на картинку і обери ту позу, в якій ти зазвичай спиш. Вона має бути максимально схожою на ту, що відповідає тобі.

№1 Колода

Людина, яка спить у цій позі, за характером дуже позитивна. Він веселий, трохи наївний, має позитивний погляд на життя. Поведінка в нього зазвичай спокійна. Любить спілкуватися з людьми і має багато друзів.

Популярні новини зараз

Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях

Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."

Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес

Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному

Показати ще

№2 Солдат

Експерт каже, що так зазвичай сплять сильні та незалежні люди. Вони не люблять суєти і дріб'язки, завжди знаходять опору в собі, не схильні до стресів і страхів. Людина вимоглива, яка любить все розпланувати і чітко дотримуватися плану та наміченої мети.

№3 Зірка

Це дуже товариська людина, яка любить перебувати у центрі уваги. Він позбавлений комплексів, має високу самооцінку, багато друзів. На думку Аннабель Найт, це найрідкісніша поза зі всіх.

№4 Дитина

А ось про цю позу швидкий тест каже, що вона є найпоширенішою, особливо серед жінок. Характеризує людину як невпевнену в собі, яка постійно про щось турбується і переживає, у неї часом бувають нав'язливі думки.

№5 Вільне падіння

Тест каже, що у такій позі сплять впевнені у собі люди. Вони відкриті світу, зазвичай прямолінійні, часом навіть занадто. Їм подобається все контролювати. Своє життя вони теж не випускають із рук.

№6 Немовля

Людина, яка приймає цю позу для сну, зазвичай трохи цинічна. Має скептичний погляд на життя. Але дружбу і відданість вони цінують понад усе. На цю людину завжди можна покластися — вона дуже надійна. Приймають рішення не поспішаючи, але якщо ухвалять, то більше ніколи не відступляться.

Нагадаємо, що ваша зачіска розповість про вас все: виберіть одну з 16 і найсекретніші ваші секрети відкриються.

Раніше ми повідомляли, що припиніть спати у цих позах – може відмовити все тіло.