Нещодавно в Італії трапився курйозний випадок, який ще раз довів, що кохання не має меж і може змінити плани навіть у небі. Рейс авіакомпанії Iberia з Турина до Мадрида був змушений повернутися до термінала через одного пасажира, який отримав несподіваний дзвінок від своєї коханої.

Все почалося з того, що один з пасажирів, ще не перевівши свій мобільний телефон у режим польоту, отримав дзвінок від своєї подруги. Вона благала його залишитися з нею в Турині, і її прохання було настільки емоційним, що молодий чоловік не зміг відмовити. "Не лети, прошу, залишайся зі мною в Турині," - ці слова розбудили у ньому таку силу почуттів, що він вирішив діяти

пасажир літака

Літак вже стояв на злітно-посадковій смузі з заведеними двигунами і чекав дозволу на зліт. У цей момент пасажир підвівся з місця і на весь салон закричав, що він повинен вийти з літака. Його емоційний стан та рішучість викликали тривогу у стюардес, які саме пояснювали правила поведінки на борту. Очевидці розповідають, що між екіпажем та одним з пілотів виникла суперечка щодо того, що робити далі.

Після декількох телефонних дзвінків і обговорень, командир літака вирішив повернутися до термінала і дозволити молодому чоловікові вийти. Це рішення, ймовірно, було прийняте з огляду на безпеку польоту, адже знервований пасажир міг стати загрозою для спокою інших пасажирів під час польоту.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати

Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю

Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

Через цей інцидент рейс затримався на 70 хвилин. Проте, цікаво, що молодого чоловіка так і не оштрафували. За словами представника аеропорту Sagat, поки літак не злетів, будь-який пасажир має право залишити його.

Нагадаємо, Прикордонники затримали дивну "Місіс Даутфайр": втікач гадав, що ніхто не зрозуміє

Раніше ми розповідали: Ходила по пляжу і знайшла мільйони: жінка переплутала зі звичайним каменем справжню цінність

Також, Мексиканська блогерка народила доньку, дізнавшись про вагітність лише за 15 годин до пологів - не відчувала жодних симптомів