Роберт Еггерс, відомий своїми неординарними підходами до жанру жахів, представив перший трейлер свого нового фільму "Носферату" - ремейка однойменної стрічки 1922 року, яка стала культовою в історії вампірських саг.

Трейлер за лічені дні зібрав понад шість мільйонів переглядів, вразивши глядачів своєю похмурою атмосферою та візуальною естетикою.

Носферату, скріншот: Youtube

Коментатори вже назвали фільм "одним із найбільш хвилюючих" проектів останніх років і передбачають йому статус "майбутнього шедевра".

Сюжет фільму звертається довкола Еллен Хаттер, роль якої виконує Лілі-Роуз Депп. Героїня, яку мучать кошмари, звертається за допомогою до професора та мисливця на вампірів, якого грає Віллем Дефо. Однак замість порятунку вона стикається з ще більшим жахом – вампіром, який закохується в неї.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач

Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК

Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня

Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."

Показати ще

Кінокомпанія Focus Features описує "Носферату" як історію про "одержимість дівчини і страшного вампіра, який закохався в неї і наводить невимовний жах".

Носферату, скріншот: Youtube

Режисер чітко дає зрозуміти, що це не буде романтична історія – вже у трейлері можна побачити справжній страх та паніку в очах молодої героїні.

Еггерс майстерно створює інтригу, показуючи у трейлері лише фрагменти майбутнього фільму, мінімізуючи діалоги та приховуючи основні сюжетні повороти.

"Я не міг придумати кращу людину для ремейку цієї класики, ніж Роберт Еггерс. Давно я не був такий схвильований фільмом", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, помер зірка "Піратів Карибського моря": акула, що напала, не залишила жодного шансу

Як повідомляв "Знай.uа", "краще кліща проковтнути, ніж вініри": Джонні Депп зізнався у коханні своїй гнилий посмішці

Знай.ua писав, "це був справжній кошмар": зірка "Титаніка" згадала поцілунок з Леонардо Ді Капріо