Ружа Ігнатова, відома як "крипто-королева", стала центром уваги правоохоронних органів та медіа через свою причетність до однієї з найбільших афер у сфері криптовалюту.

43-річну громадянку Болгарії з німецьким паспортом звинувачують у створенні та просуванні фіктивної криптовалюти OneCoin. Ця схема, запущена у 2014 році, виявилася грандіозною аферою, яка дозволила шахраям залучити від довірливих інвесторів астрономічну суму - близько 4 мільярдів доларів... Про це повідомляє Metro.

Ружа Ігнатова, скріншот: Youtube

Масштаб цього злочину вражає, адже він зачепив тисячі людей по всьому світу, які повірили у перспективи нової цифрової валюти.

А головною проблемою у всій цій ситуації є те, що Ігнатова зникла... раптово... у 2017 році.

Популярні новини зараз

Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят

За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову

5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

Показати ще

Востаннє її бачили на борту літака Ryanair, що прямував із Софії до Афін. Це сталося після того, як вона дізналася про співпрацю свого американського бойфренда з ФБР і спішно покинула їхню квартиру. З того моменту її місцезнаходження залишається невідомим, що породжує численні теорії та спекуляції.

Ружа Ігнатова, скріншот: Youtube

Федеральне бюро розслідувань США, визнаючи серйозність ситуації, внесло Ігнатову до списку найбільш розшукуваних злочинців. Спочатку за інформацію про її місцезнаходження пропонувалося винагороду у 100 000 доларів. Проте, враховуючи складність справи та важливість її розкриття, ФБР суттєво збільшило суму винагороди – тепер вона становить 5 мільйонів доларів.

Правоохоронці припускають, що Ігнатова може використати свій німецький паспорт для подорожей до різних країн, включаючи Об'єднані Арабські Емірати, РФ, Грецію та країни Східної Європи. Це розширює географію пошуків та потребує міжнародного співробітництва у розслідуванні.

Нагадаємо, кохання змусило пілота розгорнути літак — все змінив один дзвінок.

Як повідомляв "Знай.uа", помер зірка "Піратів Карибського моря": акула, що напала, не залишила жодного шансу

Знай.ua писав, три жінки відчули Бога і пішли в черниці: дивляться "Опенгеймера", волонтерять і насолоджуються життям