У соціальних мережах чергова хвиля чуток навколо нового роману Олексія Потапенка. На фотоні цих "гарячих" пліток законна дружина Потапа Настя Каменських вирішила чітко відповісти - чи планує розлучення з шоуменом. Артистка прокоментувала те, що в неї зараз відбувається у стосунках.

За словами зірки, якби вона справді хотіла б розлучитись, то розповіла б від цього відкрито. Настя вкотре нагадала, що вже багато разів "розставляла крапки над і" з приводу чуток про розрив із Потапом. Щоразу є причини, чому в соціальних мережах "вибухають" розмови про їхнє розлучення.

Про це стало відомо завдяки невеликому сюжету програми "Ранок у великому місті", який вже доступний для перегляду у Facebook.

Настя Каменських, фото: Instagram

"Мене дуже дивувало, що продовжували писати, що ми розлучаємося, коли я кажу: "Ми не розлучилися, ми не розлучаємося, ми навіть ніколи не робили таку заяву". Нічого не було, щоб подумали, що ми розлучаємося. Я не розлучаюся зі своїм чоловіком. І коли я захочу це зробити, повірте, я вам повідомлю сама. І нікому цю новину не віддам", - заявила Настя Каменських.

Популярні новини зараз

Жінок не випускатимуть за кордон? Кому з українок потрібно терміново прийти до ТЦК

"Vodafone" зробив важливе попередження, яке обурило українців – в чому причина

Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

А от "батько сплатено" блогер Богдан Беспалов у новому ролику здивував черговими чутками. Він заявив, що Потап зраджує Насті Каменських з іншою жінкою. Йдеться про Анну Андрійчук – колишню дружину Позитиву.

Олексій Потапенко, скріншот: TikTok

Цікаво, що Позитив також відреагував на ці плітки. Він каже, що не може підтвердити цю інформацію, адже про це нічого не знає.

Позитив, фото Instagram

"Я нічого про це не знаю. І не можу коментувати. Я чую тільки чутки. Тож щоб сказати, що я десь від когось дізнався, то такого немає. Тому, я думаю, що це чутки", – сказав Позитив.

Нагадаємо, Аліна Гросу розкрила правду про свого другого чоловіка - але українці й досі думають про росіянина Полянського.

Раніше повідомлялося, "150-200 тисяч гривень": син репера Потапа поділився бюджетними реаліями життя у Києві.

Також, "Чим старіше, тим безглуздіше": українці "рознесли" Настю Каменських за її поведінку.