Жінка з Китаю прожила п'ять років у шлюбі, перш ніж дізналася, що її чоловік весь цей час був безробітний. Виявляється, він вигадав цілу історію свого «успішного життя», яке виявилося фікцією.

Щодня чоловік виходив з дому рано вранці, стверджуючи, що йде на роботу як старший лікар в одній з великих лікарень міста. Він повертався пізно ввечері, підтримуючи ілюзію зайнятості та успішності. Однак, всі його витрати покривала мати, а сам він давно не мав жодної роботи.

Жінка подала на розлучення після обману. Фото: 163.com

Жінка почала підозрювати щось недобре, коли чоловік не брав участі у фінансових витратах по дому. Ситуація ускладнювалася частими сварками через гроші та навіть насильством з боку чоловіка. Жінці доводилося викликати поліцію.

Після численних конфліктів, жінка вирішила перевірити місце роботи чоловіка. Виявилося, що лікарня, де він начебто працював, ніколи не мала його в штаті. Навіть інші медичні інститути не підтвердили його працевлаштування. Врешті-решт, чоловік зізнався, що документ про роботу купив в інтернеті.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 8-14 липня для всіх знаків Зодіаку: помилки Риб, проблеми Скорпіонів та потік зустрічей Близнят

"Росія повністю впаде": азербайджанський екстрасенс назвав щасливу для українців дату

Старість – не аргумент: українцям після 60 років все одно доведеться йти в ТЦК

Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати"

Показати ще

Суд задовольнив позов про розлучення. Жінка отримала право опіки над дочкою, а чоловіка зобов’язали виплачувати 1000 юанів (близько 140 доларів США) щомісяця на виховання дитини. Виявлення брехні та рішення суду дали жінці можливість почати нове життя без обману та насильства.

Нагадаємо, Одну жінку розшукують у всьому світі за $5 млн, але чому: ким є Ружа Ігнатова

Раніше ми розповідали, що Житомирянин плюнув у борщ своєї дружини та став жертвою неймовірної трагедії

Також, "Господь дав мені цифри через видіння": чоловік заробив кругленьку суму, після чого йому заборонили відвідувати казино