24-річна Маріандрі Карденас, графічна дизайнерка з Гватемали, стверджує, що пережила щось неймовірне — вона побувала на межі життя і смерті, де зустрілася з Богом. Це трапилося після нападу астми, коли її стан погіршився до критичного рівня. Про цю дивовижну історію розповідає видання Daily Star.

Маріандрі несподівано стало погано через напад астми. В останній момент вона зуміла надіслати повідомлення своїй мамі та брату з проханням про допомогу. Її швидко госпіталізували та ввели в стан штучної коми, щоб стабілізувати стан.

Жінка впала в кому і побачила Бога. Фото: Jam Press

"Я майже нічого не чула, моє тіло не реагувало. Останнє, що я пам’ятаю, були слова медсестри: 'Вона покинула нас'", — згадує Маріандрі. Після цього вона відчула, що перебуває не на Землі, а в іншому місці, заповненому яскравим світлом. "Я сиділа за довгим столом разом з іншими душами, які виглядали як згустки світла. Ми спілкувалися думками і не пам’ятали нашого минулого життя".

Маріандрі стверджує, що бачила Бога. "Він сидів переді мною, освітлюючи все навколо. Я не бачила його обличчя, але знала, що він щасливий і усміхається. Потім він піднявся і сказав, що я маю повернутися, бо ще занадто рано".

Популярні новини зараз

Руслан Стефанчук "позбавився" звичайної квартири і готується до життя в палаці під Києвом

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Показати ще

Невдовзі після цього Маріандрі вийшла з коми. "Для мене це тривало три години, а на Землі минуло три дні. Наступного дня я вже була вдома, наповнена миром та радістю", — розповідає вона.

Зараз Маріандрі Карденас вже повністю відновилася і свято вірить, що дійсно зустрічалася з Богом. "Це не було маренням. Бог обрав мене, щоб показати, що існує життя після смерті і розкрити цю велику таємницю", — впевнена вона.

Нагадаємо, Відкрився портал в інший світ: в США 30-метрова воронка поглинула футбольне поле

Раніше ми розповідали: "Господь дав мені цифри через видіння": чоловік заробив кругленьку суму, після чого йому заборонили відвідувати казино

Також, Кохання змусило пілота розвернути літак — все змінив один дзвінок