З далекої і теплої Бразилії, де влітку приємно висить у повітрі атмосфера карнавалів, прийшли вельми тривожні новини. Місцева блогерка померла через невдалу операцію зі збільшення сідниць. Її заразили генералізованою інфекцією через застосування поліметилметакрилату (ПММА, органічне скло).

Виявилося, що клініка в місті Гоянія, не мала відповідної ліцензії на проведення подібних маніпуляцій.

За інформацією місцевого видання Correo Brazilenze, лікарку-біологиню Граціелль Барбозу, яка була відповідальна за операцію, затримала поліція.

Блогерка з Бразилії Аліне Феррейра, фото: Instagram

Відомо, що 33-річна красуня, яка транслювала в блозі своє життя, вибрала клініку Ame-se в Гоянії для проведення процедури. Уже після смерті дівчини виявилося, що лікарня має бути зареєстрована в Регіональній раді, але на ім'я Граціеллі Барбози не було знайдено жодної реєстрації. З цього випливає, що пластична хірургія відбувалася незаконно.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Блогерка з Бразилії Аліне Феррейра, фото: Instagram

Процедура Феррейри передбачала застосування ПММА, гелю для ін'єкцій, який Національне агентство з нагляду за здоров'ям у Бразилії рекомендує використовувати тільки у випадках деформацій тіла, спричинених серйозними захворюваннями, наприклад, поліомієліт.

Блогерка з Бразилії Аліне Феррейра, фото: Instagram

Аліне Феррейра після проведення маніпуляцій з її тілом повернулася додому до Бразиліа, але з часом почала скаржитися на високу температуру і біль у животі. Її чоловік звернувся до лікаря Барбози, але та запевнила, що симптоматика типова, і з пацієнткою нічого страшного не станеться.

Стан блогерки згодом настільки погіршився, що її довелося госпіталізувати до місцевої лікарні, де вона впала в кому.

Блогерка з Бразилії Аліне Феррейра, фото: Instagram

Жінка двічі переносила зупинку серця: першу - у п'ятницю 28 червня, а другу - у неділю 30 червня. Остаточно воно зупинилося у вівторок, 2 липня, ввечері. Лікаря-біомедика заарештували вже наступного дня.

Клініку Ame-se одразу закрили через відсутність ліцензії на медичну діяльність і відсутність професійного менеджера з технічною кваліфікацією. В Аліне Феррейри залишився чоловік, за якого вона вийшла заміж 2021 року, і двоє дітей.

Нагадаємо, "Втратила сім'ю і живу в злиднях": 25-річна модель OnlyFans зрозуміла, що гроші не падають із неба.

Раніше повідомлялося, Маша Полякова показала свої "стиглі ягідки" і захотіла зареєструватися на "сайті для дорослих".

Також, українець налагодив бізнес на мертвій подрузі: продав інтимних фото на 150 тисяч.