27-річна Розі Віскомі з Норфолка зіштовхнулася з несподіваними труднощами під час повернення з Таїланду до рідної Великої Британії. Після завершення курсів з йоги в Індії вона працювала волонтеркою на тайському острові Кох-Пха-Нан.

Проблеми виникли в аеропорту Суварнабхумі, коли співробітники авіакомпанії IndiGo Airlines відмовили їй у посадці через сантиметровий розрив на сторінці з фотографією в паспорті.

"Мені сказали, що з цим я нікуди не полечу, і порадили забронювати прямий рейс з Бангкока до Лондона", — розповіла Розі, яка спершу планувала летіти з кількома пересадками в Індії та Туреччині.

Додаткові ускладнення виникли через закінчення терміну дії візи. Попри наявність всіх документів, в аеропорту британці повідомили, що вона перебуває в країні нелегально через відсутність "правильного штампа".

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Показати ще

"Я була дуже налякана. Не знала, чи можливий арешт. До того ж закінчилися гроші, бо я не врахувала ці додаткові витрати. В імміграційній службі сказали, що можуть стягнути з мене ще 320 фунтів стерлінгів на додачу до вартості перельоту, оскільки я прострочила візу", — поділилася вчителька.

Розі мала резервний план на випадок затримок або непередбачених обставин, але це не включало витрати на новий квиток. Ситуація стала ще більш напруженою, коли їй сказали, що додаткові збори за прострочення візи повинні бути сплачені негайно, інакше вона ризикує бути затриманою.

Борт літака

Незважаючи на всі труднощі, Віскомі сподівається повернутися до Великої Британії. Авіакомпанія IndiGo підтвердила цей інцидент, зазначивши, що діяла відповідно до вказівок та інструкцій, а також нагадали пасажирам про важливість ознайомлення з правилами в'їзду до різних країн.

Нагадаємо, Daewoo Lanos, за який не соромно: українців вразила "Next Gen" версія легендарного авто

Раніше ми писали про те, що "Мстиш, мола заперечити?": Олена Вінниця зізналася, що Меладзе знищив її кар'єру

Вам буде цікаво дізнатися окупанти нещадно підвищують ціни на все: мешканці змушені здавати кров, щоб вижити