Важко знайти людину, яка не любить котів і, погодьтеся, якщо людина їх прямо не любить (не через алергію), то це часто не зовсім хороша людина.

Але зараз не про це, а про те, що якщо ви хочете завести котика, то це може принести вам багатство. І річ не в якихось виставках. Занітриговані? Давайте дізнаємось, які котики можуть принести багатство своєму господареві. Це не про породи.

Котик, кадр з відео

Триколірні кішки приносять щастя

У Японії та Китаї триколірні кішки вважаються особливо щасливими. Ці містичні створення асоціюються з гармонією та любов'ю. За переказами, будинок, де мешкає триколірна кішка, наповнюється позитивною енергією. Власники таких вихованців, згідно з вченням феншуй, часто досягають успіху та залучають удачу.

Білі кішки, як цілителі

Кішки з білим забарвленням довгий час вважаються лікарями та цілителями у світі тварин. Вони приносять любов та згоду до будинку, де живуть. У присутності білої кішки мінімізуються конфлікти та сварки. Якщо такий вихованець проживає в сім'ї з дітьми, він стає талісманом, який дарує щастя.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Показати ще

Котик із малечею. Фото Freepik

Чорні коти, як сильний оберіг

Незважаючи на свою непопулярність через містичні забобони, чорні коти вважаються потужними оберегами. Вони здатні очищати енергетику своїх господарів, захищаючи їх від негативу та заздрощів. Крім того, чорні коти допомагають протистояти зрадникам в оточенні та звільняють від образ.

Руді котики, як магніт для успіху

Руді котики, що мають відтінки персика і золота, вважаються приманкою для грошей та удачі. Вони наповнюють будинок свого власника енергією щастя та радості. Поруч із рудим пухнастиком людина також заряджається цією позитивною енергією.

Котики, фото із соцмереж

Нагадаємо, що кіт у коробці - це не завжди про гру: у якому разі така поведінка може говорити про проблему.

Раніше ми повідомляли, що можливо потрібно навіть відвезти до ветеринара: якщо кішка вигинає спину - насторожіться.