Однієї ночі, від диму прокинувся молодий хлопець і відразу зрозумів, що будинок охоплений вогнем. Без жодних вагань він кинувся до кімнати, де спала його дівчина, щоб врятувати її від небезпеки.

Розгрібаючи палаючі дошки та допомагаючи дівчині вибратися, він отримав важкі опіки, які покрили 70% його тіла.

Ці серйозні травми вимагали негайного медичного втручання. Лікарі змушені були ампутувати йому кисті рук, оскільки опіки були настільки важкими, що відновити їх було неможливо. Після цього хлопець отримав статус інваліда 2 групи, що значно змінило його життя.

Популярні новини зараз

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Попри всі ці жахливі випробування, він зумів врятувати свою дівчину від неминучої смерті. Однак, як виявилося, його героїзм не зміг врятувати їхні стосунки. Дівчина, яку він врятував, покинула його після цього трагічного інциденту.

Також наш портал інформував, "Так і захворіти можна": Катя Осадча в купальнику показала свій спосіб порятунку від спеки

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Богдан Пукіш та Петро Белз продовжують заробляти гроші для зрадника Медведчука: таємна імперія розкинулася на всю Україну

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, голова міграційної служби Івано-Франківщини б’є журналістів, щоб не розповідати про таємні мільйони та розкішні маєтки