Популярний український актор Тарас Цимбалюк уже визнав свою проблему та провину через те, що розважався під музику з "російського світу". Актор отримав велику порцію жорсткої критики, і це не дивно у такий час. Однак його також підтримало чимало колег, реальних зірок, серед яких і Ольга Сумська.

Відома українська акторка Ольга Сумська підтримала Тараса Цимбалюка Тараса Цимбалюка після його вибачень. Вона поскаржилася на журналістів, які не можуть "зрозуміти ситуацію".

Про це стало відомо завдяки коментарю Ольги Сумської під однією із публікацій у мережі Instagram.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

"Тарасе, підтримую кожне слово, бо й у моєму житті були ці прой*би. І журналісти хапали це, як найбажаніший контент... Хіба може журналіст зрозуміти ситуацію? Навряд чи. Яка ж це насолода для них – кинути лайно в простір та отримати бажаний хейт!”, – написала Сумська.

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

Коментарі Сумської та Денисенко, скріншот: Instagram

Акторка подякувала Цимбалюку за добрі справи та допомогу ЗСУ. Водночас її у відповідь дорікнули через доньку Антоніну Паперну, яка живе в Росії: "Ну про що ви говорите? Ваша дочка відкрито підтримує ворожу країну, а ви журналістам нарікаєте? Не смішите".

"Що ви несете? Хто відкрито підтримує? Не пишіть марення! Взагалі збожеволіли..." - відповіла Ольга Сумська.

Також варто нагадати нашим шановним читачам, що дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна переїхала до Москви задовго до початку повномасштабної війни та вийшла заміж за росіянина. Жінка не повернулася до України після 24 лютого 2022 року та відкрито не засудила російську агресію. Після паузи Паперна повернулася до акторської діяльності у Росії.

Нагадаємо, російська музика та скандальна блогерка: Тарас Цимбалюк змішав репутацію із брудом.

Раніше повідомлялося, "Не хвилюємось, а готуємось": Женя Кіт зізнався, скільки доведеться заплатити за пологи дружини.

Також, не хотів дітей заради ідеї: зірка українських серіалів Тарас Цимбалюк висловився про своє батьківство та стосунки з батьком.