Є старовинна думка, що кожна людина має особистий "янгол-охоронець", який завжди поруч у найважчі моменти життя. Часто невидимі захисники попереджають нас про небезпеки та біди, надсилаючи певні знаки.

Однак не кожен здатний побачити ці "послання" та розшифрувати їх. Наші мудрі предки вміли спілкуватися з небесними крилатими покровителями.

Ці народні прикмети, загартовані мудрістю та роками, допоможуть розпізнати знаки, які залишає вам янгол-охоронець, щоб уберегти та захистити.

Янгол-охоронець - арт, скріншот: YouTube

Народні прикмети та знаки долі - про що вас хоче попередити янгол-охоронець:

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

• На очі вам постійно трапляються автомобілі із трьома однаковими цифрами у номерному знаку. Це попередження від небесного покровителя, що вирішення важливих справ займатися зараз не варто.

• Ручка потекла до важливих паперів. Неважливо, чи це договір чи реферат. Такий знак може вказувати на те, що слід більш відповідально поставитися до цієї справи, ретельніше вивчити питання або вкотре перевірити правильність і доцільність. Інакше є ризик заробити серйозні проблеми.

• Ви стали незручними, все буквально з рук валиться. Якщо вам подібне не характерне, це явний знак. Можливо, таким чином янгол-охоронець намагається вас попередити про втрату цінних речей або крадіжку. Отже, варто бути пильними.

• Раптом зламався транспорт, у якому ви їдете. Це серйозне попередження. Можливо, ваші задуми ризиковані і краще ще раз обміркувати.

• Не можете потрапити на зустріч. Це сигнал, що їхати не варто. Краще повернутися додому, адже день не підходить для вирішення важливих питань.

Ангел-охоронець

• Зламався, розбився або просто зупинився наручний годинник. Це знак від небесного покровителя, що цей день украй невдалий для будь-яких фінансових операцій.

• Ви часто потрапляєте на галасливі гороб'ячі зграйки. Янгол-охоронець попереджає, що день буде несприятливим для подорожей. А якщо ви їхати нікуди не збираєтеся, просто придивіться до свого здоров'я.

• Почали часто ламатися побутові речі, а рослини сохнуть і зникають. Вищі сили кричать вам, необхідно дізнатися, як справи у ваших родичів. Можливо, хтось із них потребує серйозної допомоги.

Нагадаємо, дати Успенського посту будуть інші: коли починається у 2024 і що не можна їсти у ці дні, заборони.

Раніше повідомлялося, діти будуть під потужним захистом Господа: яку молитву має знати кожна мама.

Також, чи вистачить українців на наступне століття – демографи прогнозують різке скорочення населення до 2100 року.