Новий прогноз та невеликі підказки на майбутнє розповіла езотерик Айа у програмі "Мій світ".

Езотерик зазначила, що Америка це дуже "хитрий егрегор". Він не гратиме собі на шкоду. Домовленості вона також не побачила. Але й у НАТО Україну зараз ніхто не візьме.

Кожен робить так, щоб йому було добре. Це кармічне життя, про нас ніхто не думає. Але я бачу, що ми будемо настільки сильними, що нам не потрібно буде НАТО. Ми туди вступимо, нас запросять туди, але ми будемо там дуже недовго. Потім щось станеться з цією структурою, - розповіла Айа.

Езотерик Айа. Фото: Youtube

Вона зазначила, що Україна матиме гарантію безпеки, і це буде її власна сила.

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Езотерик наголосила, що союзників України залишається одиниці. Інші покажуть себе зовсім з іншого боку. Айа розповіла, що сили ворога дуже зменшилися, і вони стали відчувати страх.

У президента Росії я відчуваю страх, розгубленість, він не знає, що робити, відчуває він щось погане. Він відчуває, що втрачає чинність, втрачає владу, а народ перестав його підтримувати. - відзначила екстрасенс.

Езотерик Айа. Фото: Youtube

Жінка також зазначила, що путін не закінчить війну, але його заберуть. Ця людина, на думку езотерика, не втече від влади по-добору. Але будуть такі обставини, що його замінить якась військова людина.

Після цього ведуча запитала, чи справді все станеться, як сказав Залужний у своєму інтерв'ю, і Крим повернуть, навіть якщо західні союзники будуть проти. Айа заявила, що кошти Україні дадуть, але це буде майже все підпільно.

Він людина деже чесна і незалежна. Він планує цього року завершити цю війну. Два місяці гарячих має бути. Я бачу, що він стане переможцем. Він закінчить цю війну. Але по тому, як війна закінчиться фізично, буде ще стадія переговоров. — заявила Айа,

Нагадаємо, що "Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України.

Раніше ми повідомляли, що "Країна під водою, люди тікають" : у пророцтві Баби Ванги виявили прогноз на 2025 рік.