Кушал Кумар, який заробив собі репутацію "індійського Нострадамуса", знову спробував вгадати дату початку Третьої світової війни. Попри три невдалі спроби цього року, Кумар повернувся з новим прогнозом. Цього разу він стверджує, що глобальний конфлікт почнеться наступного тижня, 4 або 5 серпня. Про це пише Daily Star.

Кумар використовує ведичну астрологію, що ґрунтується на індуїстській культурі та враховує вирівнювання планет і зірок, для своїх прогнозів. Він вважає, що ці астрологічні карти можуть розкрити майбутні події, включаючи зростання напруженості між різними країнами. У своєму останньому передбаченні Кумар зазначає, що напруженість між Ізраїлем і ХАМАС, обома Кореями, Китаєм і Тайванем, Росією і НАТО буде лише зростати, що може призвести до глобального конфлікту.

Третя світова війна, скріншот: YouTube

Попри попередні невдалі спроби передбачити початок війни, Кумар наполягає на тому, що його новий прогноз точний. Раніше він називав дати 18 червня, а також двічі у липні, але жодного разу його передбачення не збулися. Проте, нова дата 4 або 5 серпня, на його думку, є більш обґрунтованою через зростаючу напруженість у світі.

У липні 2024 року з'явилося багато тривожних повідомлень про потенційні гарячі точки, особливо 24 і 26 липня. Кумар вважає, що ці тривожні тенденції продовжаться, відображаючи різні відтінки людського гніву та амбіцій. Він також звертає увагу на два російських і два китайських бомбардувальники, що пролетіли поблизу Аляски, занепокоєння в Румунії стосовно України та Росії, військові навчання на Кубі та проблеми, пов'язані з Ізраїлем, ХАМАС, Китаєм і Тайванем. За його словами, море або океан можуть стати епіцентром конфлікту, хоча не варто виключати і можливість активних дій на суші та у повітрі.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Нагадаємо, "Прямий конфлікт...": відомий мольфар відповів, чи готується напад з боку Білорусі

Раніше ми розповідали, Чи можна купити щастя – вчені знайшли відповідь на одвічне питання

Також, "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України