Молодий чоловік буквально дивом вижив після того, як вставив живого двометрового вугра собі в анус. У своїх "іграх" хлопець використав ще й лимон.

Незрозуміло, чого намагався досягти 31-річний індійський емігрант, проте цей небезпечний вчинок привів його до лікарні в Ханої, В'єтнам, де звернувся зі скаргами на сильний біль у животі.

Про цю історію пише видання New York Post.

"Ситуація" 31-річного індуса, фото: nypost

У лікарні Viet Duc рентгенівське обстеження виявило всередині пацієнта вугра довжиною 65 см, якого він засунув того ж дня, 27 липня. Знімок показав "довгу структуру", що тягнеться через живіт.

Популярні новини зараз

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Лікарі встановили, що біль був викликаний тим, що вугор намагався прогризти собі шлях назовні, прокусивши товсту кишку чоловіка. При спробі витягнути рибу за допомогою зонда медичний персонал також виявив, що в анусі пацієнта був цілий лимон.

"Ситуація" 31-річного індуса, фото: nypost

"Ситуація" 31-річного індуса, фото: nypost

Хірургам довелося зробити розріз на животі, щоб видалити вугра щипцями, а лимон проштовхнули назад через анус. Після цього лікарі зашили отвір у кишечнику. Пацієнту тепер доведеться жити з калоприймачем, і медики зазначають, що без вчасного втручання він міг би загинути.

Заступник директора Центру хірургії товстої та прямої кишки доктор Ле Нат Хуей пояснив, що вугри можуть виживати в умовах без кисню протягом тривалого часу та можуть пошкодити травний тракт.

Він зазначив, що людям не слід використовувати тварини для отримання сильних відчуттів, оскільки це може призвести до серйозних наслідків. Хуей також зазначив, що хоча видалення сторонніх предметів з ануса є звичною практикою, цей випадок був першим, коли довелося видаляти живу істоту.

Нагадаємо, копи знайшли головну проблему в Україні: активно борють OnlyFans витрачаючи шалені гроші.

Раніше повідомлялося, жінки з пишними грудьми частіше виявляються під ударом агресії, ніж з невеликою - вчені.

Також, блогерка хотіла соковиту попку, але отримала місце на цвинтарі: хірург помилився.