Всесвітньо відомий екстрасенс Атос Саломе з Бразилії, якого заслужено називають "живим Нострадамусом", упевнений, що його пророцтво про виявлення інопланетних форм життя в період з 2026 по 2028 рік підтверджується новими науковими відкриттями.

Про це стало відомо завдяки повідомленню таблоїду The Mirror.

Атос Саломе, скріншот: Instagram

Деякі із передбачень Атоса Саломе на 2024 рік уже справдилися. Після глобального збою в роботі Microsoft багато користувачів соцмереж почали згадувати заяву Атоса, що світ знаходиться на порозі електронної війни.

Раніше бразильський екстрасенс стверджував, що завдяки своїм паранормальним здібностям він міг легко передбачити смерть королеви Єлизавети II та інші знакові події.

Популярні новини зараз

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Показати ще

Тепер Атос згадав про свою теорію про інопланетян. Минулого місяця бразилець припустив, що урядам та релігійним організаціям доведеться зіткнутися з моральними наслідками виявлення інших форм життя у період з 2026 по 2028 рік.

Атос Саломе, скріншот: Instagram

"2028 рік ознаменує визнання людьми існування серед них мешканців інших планет. У сучасному світі наукові дослідження показали, що ці передбачення можуть виявитися більш точними, ніж багато хто думає", - сказав він.

Раніше передбачив, що NASA і Європейське космічне агентство (ЄКА) виявлять життя в глибинах моря місяця Юпітера. Очікується, що це відбудеться між 2026 та 2028 роками, а виявлені організми будуть набагато біологічніше складнішими, ніж все, що ми знаємо на Землі.

Нагадаємо, почнеться вже в серпні: індійський Нострадамус знову пророкує Третю світову війну.

Раніше повідомлялося, на найближчій до Землі планеті може існувати життя – яку знахідку зробили вчені.
.
Також, "Країна під водою, люди тікають": у пророцтві Баби Ванги виявили прогноз на 2025 рік.