Дівчина, яка підготувалася до сонячної погоди, потрапила під дощ і захворіла, що призвело до незвичайної судової справи проти синоптика та телеканалу. Інцидент стався в Ізраїлі у 2015 році, коли жінка вирішила подати до суду на Channel 2 та відомого синоптика Денні Рапа за помилковий прогноз погоди.
Вона стверджувала, що вони передбачили сонячну погоду, тоді як насправді розпочався дощ і шторм. Жінка вимагала відшкодування у розмірі 1000 доларів, оскільки, покинувши дім у легкому одязі, що підходив для сонячної погоди, вона потрапила під сильний дощ і захворіла на грип.

Як не захворіти на ГРВІ, симптоми та способи лікування, фото - Рexels

Через це їй довелося пропустити чотири робочі дні, що спричинило фінансові втрати, а також витратити 38 доларів на ліки для лікування. Крім того, жінка заявила, що пережила стрес через неправильний прогноз і вимагала публічних вибачень від синоптика Рапа.

Судова справа не дійшла до офіційного слухання, оскільки телеканал вирішив врегулювати конфлікт поза судом. Вони погодилися виплатити жінці запитувану суму у 1000 доларів та вибачитися за помилковий прогноз.

Дощ / фото: Pinterest

Цей випадок викликав широкий резонанс у суспільстві, змусивши багатьох людей замислитися про можливість подачі подібних позовів проти синоптиків у майбутньому.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Мобілізованим оголосили важливе нововведення

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Однак, дехто висловив думку, що телеканал вирішив заплатити цю суму, щоб уникнути великих витрат на судові витрати та адвокатів. Це могло виявитися економічно вигіднішим, ніж боротися з позовом у суді, що, можливо, і стало основною причиною такого швидкого вирішення конфлікту.

Нагадаємо, Е-гривня має змінити ваше життя: які переваги чекають на українців

Раніше ми писали про те, що пенсіонерка купила 3 лотерейних білети та "зірвала" куш у свій день народження

Крім того, Знай.ua повідомляв, Лихвар Слоневський: ЗМІ розповіли, як у НАЗК "перевіряють" декларації детективів НАБУ