Деякі вчені провели дослідження і зрозуміли, що перегляд дорослими чоловіками порно - відхилення. Якщо такі "сеанси" відбуваються на постійній основі, це може призвести до еректильної дисфункції.

Так, вчені з канадського Університету Лаваля проаналізували дані 850 глядачів порно та розділили аудиторію фільмів для дорослих на три категорії.

Про це стало відомо завдяки інформації одного із американських журналів для чоловіків.

перегляд фільму, фото Pxhere

Зокрема, дослідники визначили такі групи любителів.

Популярні новини зараз

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

- сили, що відновлюють;

- які відчувають непереборне потяг;

- схильні до ризику.

З усіх цих груп лише одну вчені називають "здоровою" - категорію "відновлювальних сил". Таких порноглядачів 75,5%. Виявляється, вони дивляться інтимні відеоролики регулярно, але не одержимі ними, і задоволені особистим сексуальним життям.

Категорія "які відчувають непереборне потяг" до порно налічує 12,7% глядачів, які не задоволені своїм сексуальним життям і уникають цієї теми.

А ось 11,8% представників групи "схильні до ризику" не йдуть на сексуальний контакт і дивляться порно наодинці, що є відхиленням.

Більше того, вчені стверджують, що "регулярний перегляд порно чоловіками призводить до еректильної дисфункції і завдає величезної шкоди сексуальним та романтичним стосункам, сильно ускладнюючи інтимний процес".

Таких висновків експерти дійшли, виходячи з аналізу даних 312 чоловіків, 20% з яких заявили, що дивляться порно - від трьох до п'яти разів на тиждень.

Тим часом аналогічне дослідження з жінками показало, що представники прекрасної статі можуть дивитися фільми для дорослих скільки завгодно, не втрачаючи інтересу до живого партнера.

Нагадаємо, блогерка хотіла соковиту попку, але отримала місце на цвинтарі: хірург помилився.

Раніше повідомлялося, "Втратила сім'ю і живу у злиднях": 25-річна модель OnlyFans зрозуміла, що гроші не падають з неба.

Також, 48 см "неподобства": мексиканця з найбільшим "апаратом" не взяли до Книги рекордів Гіннесса.