Літоп риближується до кінців і багато хто вже в передчутті осені з переглядом "Гаррі Поттера" або "Пліткарки", гарбузовим пирогом і пряним латте і звичайно ж затишними светрами.

А є й ті, хто дивиться ще далі – у найголовніше свято року – Новий рік. Відразу зазначимо, що 2025 пройде під заступництвом Зеленої Дерев'яної Змії. Давайте дізнаємося, як правильно зустріти красуню і задобрити на весь рік.

Новий рік, фото Знай.ua

Зелена Дерев'яна Змія прихильно ставиться до смарагдового, м'ятного, бірюзового, синього, золотого та сріблястого, а також чорного кольору.

Дерев'яна Зелена Змія перейматиме правлячі позиції 29 січня 2025-го року. Це станеться після того, як у Китаї та інших країнах Південно-Східної Азії відсвяткують новий 2025 рік.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Як зустрічати 2025 рік

Новий рік потрібно зустрічати у колі сім'ї чи друзів, адже Змії важлива обстановка та дружелюбність. Варто також запастися дерев'яними фігурками змії, яка стала цьогорічним талісманом. Будинок краще прикрасити яскравою палітрою зеленого, синього чи жовтого кольорів.

Також важливо заздалегідь обміркувати розваги. Вони не повинні бути вульгарними і дуже радісними. Краще просто цієї ночі обміняться шуканими словами любові і поговорити з рідними до душі.

На стіл краще не класти пластик та негарний посуд. Так як змія ласує м'ясом, потрібно приготувати страви з кролика та курки. Також не зайвим будуть морепродукти та риба, овочеві салати. Варто також відмовитись від великої кількості міцного алкоголю.

Зелена Змія, символ 2025, зображення: Pinterest

У чому зустрічати Новий рік 2025

Змія вважається хоч і небезпечною, але красивою твариною. В образі можна використовувати яскраві, блискучі деталі або зміїні принти.

Жінкам можна придивитися до сукні з паєтками або люрексом. А чоловікам – до незвичайних костюмів. Рекомендується використовувати такі кольори у вбраннях: зелений, жовтий, помаранчевий, синій, чорний і червоний.

Дерев'яна Змія, символ 2025 року, зображення: Pinterest

Нагадаємо, що 2025 рік буде ще складнішим, ніж 2024: у чому небезпека впливу Марса та Зеленої Змії.

Раніше ми повідомляли про ретроградний Сатурн до 15 листопада: як прожити ці 5 місяців без проблем, що робити заборонено.