У Перу стався дивний випадок: громадянина України Івана Кузнєцова заарештували після того, як його запідозрили у жорстокому вбивстві 44-річної росіянки Людмили Лазаренко. 8 серпня у місті Юримагуас, Перу, він розчленував свою співмешканку в кімнаті лікувального центру Dos Mundos .

Ось що сталося за початковою версією: Кузнєцов і Лазаренко разом приймали заборонені речовини, і це схоже призвело до того, що Кусмін став агресивним.

Проте власник центру, Пепе Ордоньєс, пояснив, що наркотики в центрі не продавалися, і всі пацієнти проходили випробування на заборонені речовини.

Про це повідомили у Peru21.

Людмила Лазаренко / фото: Instagram

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Людмила Лазаренко / фото: Instagram

"Тут заборонені всі види наркотиків. Ми робимо тести, щоб перевірити, чи підходять канали для прийому (аяуаски), інакше ми відправляємо вас додому", – заявив Пепе.

У Кузнєцова знайшли трубку, і поки що не ясно, що саме він з нею робив. Є припущення, що за допомогою неї пара курила аяуаску – галюциноген для "спілкування з духами".

Поки одні кажуть, що Кузнєцов та Лазаренко були разом, інші стверджують, що це не так. Лазаренко жила в Таїланді з чоловіком та дочками, на що вказують її фотографії в Instagram, а в Перу з Кузнєцовим вона нібито "проходила духовні практики" та "медитувала" в одному номері.

Поки Верховний суд Перу розглядає справу, Кусмін може провести до дев'яти місяців у попередньому ув'язненні. Поліція затримала його після того, як він уже встиг побити Лазаренка до смерті, а потім розчленувати її тіло.

Коли співробітники центру прийшли на вигуки жертви, вони викликали поліцію. Кусмін поводився неадекватно і намагався чинити опір, вкусивши і вдаривши поліцейських, які змогли його затримати.

Нагадаємо, хлопець дізнався про те, що його мама вбивця за допомогою Google: просто ввів її ім'я і "помчала"

Раніше ми писали про те, що з алат-вбивця щороку забирає тисячі людських життів, але залишається улюбленим делікатесом

Крім того, Знай.ua повідомляв, убив тещу і навіть у в'язницю не сів: одна "особливість" врятувала чоловіка та його шлюб