Блогерка на ім'я Ем знайшла спосіб подорожувати по світу, зупиняючись у розкішних квартирах та будинках, і не витрачаючи при цьому жодної копійки на житло.

Ем використовує спеціальний сервіс під назвою TrustedHousesitters, який з’єднує власників будинків і домашніх тварин із перевіреними доглядачами.

За допомогою цього сервісу, Ем вже встигла відвідати дев’ять країн, доглядаючи за домашніми тваринами та отримуючи безкоштовне житло в розкішних умовах. Наприклад, вона зупинялась у квартирі в Дубаї з басейном на даху та чудовим видом на сад, що було для неї абсолютно безкоштовно.

мандрівники

TrustedHousesitters — це глобальна служба, яка допомагає власникам знайти доглядачів для їхнього житла та домашніх тварин на час їхньої відсутності.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Проживання насправді є безкоштовним, але для користування сайтом необхідно придбати підписку - від £99 до £199 на рік. Проте ця сума здається незначною в порівнянні з тим, скільки б коштувало орендувати апартаменти в місцях, таких як Дубай, Гонконг або Південна Африка.

Що цікаво, сайт дозволяє подорожувати навіть з дітьми, що робить його ідеальним для сімейних поїздок. Ем зазначає, що власники часто відкриті до такого варіанту, якщо ви попередньо домовитесь.

Завдяки своєму блогу, Ем привернула увагу багатьох мандрівників, які тепер також хочуть скористатися цим способом подорожей.

Нагадаємо, Хлопчику дали ім'я, яке засоромило його на всю школу: на всі Дні народження він хотів лише одного

Раніше ми розповідали, що Вагітна жінка грабувала банки: полювала на касирів з ножем

Також, Ніби з іншої планети: котик-мутант із двома парами вух став зіркою мережі завдяки генетичній аномалії