Ще з далекого 2014 року буквально величезна кількість тарологів, астрологів і навіть екстрасенсів встигла висловити свою думку щодо того, як розвиватиметься війна, яку росія розпочала проти України. Однак днями з'явився свіжий прогноз від карпатського мольфара Івана Добуша, у якого в народі сформувалася певна довіра.

Буквально днями Іван Довбуш в інтерв'ю одному з українських каналів розповів, що він "побачив", а також, що він думає з приводу майбутнього розвитку подій.

За його словами, в Україні до влади може прийти одразу пара - чоловік та жінка.

Пророцтво мольфара Миколая, скріншот: YouTube

"Україна стане Україною, коли нею керуватимуть чоловік із жінкою. Жінка буде старшою, чоловік їй допомагатиме", - поділився з журналістами мольфар.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Хто саме це буде, він не знає.

На запитання, чи Україна відновить контроль над окупованим Кримом, Іван Довбуш відповів так: "Повернеться все. Я ще думаю, чи не повернеться до нас Кубань".

Мольфар, скріншот: YouTube

Зараз у багатьох українців – пригнічений стан через страшну ситуацію, що відбувається в країні. Тому вони шукають надію у словах мольфарів. Вірити їм чи ні – справа кожного, але однозначно варто тверезо сприймати будь-яку інформацію.

Нагадаємо, почнеться вже в серпні: індійський Нострадамус знову пророкує Третю світову війну.

Раніше повідомлялося, "Все закінчиться раптово": виявлено пророцтво легендарного містика зі США Едгара Кейсі про Україну.

Також, "Прямий конфлікт...": відомий мольфар відповів, чи готується напад з боку Білорусі.