Ось уже половина серпня залишилася позаду і багато хто розчарувався, оскільки не знайшли жодної любовної літньої інтрижки. ні нове міцне кохання.

Але не треба думати, що тільки влітку та в лютому можлива якась мантика, адже осінь теж дуже хороша для цього. Гарбузові латте, прогулянки пожовклими парками, перегляд Гаррі Поттера і це ще не весь список. Що ж чекає на всі знаки Зодіаку в любовній сфері вже цього вересня?

Закохана пара, фото: Знай.ua

Овен (21 березня - 19 квітня)

Через завищені очікування та напружену обстановку на початку вересня у Овнів можуть виникнути розбіжності з партнерами. Можливі тимчасові розставання, але можуть виникнути нові знайомства, які принесуть приємні моменти і романтичний настрій.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Після дефіциту уваги та турботи, який відчувався у серпні, вересень обіцяє бути більш насиченим емоційно. Партнери зможуть відчути нові почуття та побачити перспективи розвитку відносин. Однак, якщо взаємні претензії не будуть дозволені до повного місяця 18 вересня, це може призвести до напруженості та навіть розриву.

Популярні новини зараз

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Для Близнюків початок вересня може бути пов'язаний із вирішенням житлових питань. Можливо, буде потрібно ремонт або переїзд, що вимагатиме додаткових витрат. Взаємини можуть бути ускладнені через новий роман, що розпочався в одного з партнерів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки продовжать конфлікти, що розпочалися у серпні, у вересні. Суперечки та недовіра можуть зруйнувати гармонію у стосунках. Не поспішайте робити висновки та доводити справу до кінця. Краще не поспішати і дозволити обставинам розвиватися природним чином.

Любовний гороскоп, фото з відкритих джерел

Лев (23 липня - 22 серпня)

Для Львова основне завдання вересня — встановлення особистих кордонів у відносинах та вміння говорити "ні". Це допоможе уникнути фінансових проблем та дасть можливість відчути свою унікальність. Нове сприйняття світу дозволить залучати перспективні можливості та приймати важливі рішення самостійно.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Для Дів листопад розпочнеться з вирішення старих проблем у відносинах; це призведе до нових можливостей та допоможе переглянути пріоритети. Це дозволить Дівам зростати і пізнавати нові речі в житті. Але рішення про партнерство може змінитись через відсутність звичної прихильності.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Для Скорпіонів вересень стане складним періодом у стосунках. Важливо бути обережними у висловлюваннях, особливо у дні затемнення та повні з 16 по 18 вересня. Середина місяця буде вирішальною: чи зможете ви адаптуватись до цінностей один одного? Кінець вересня та початок жовтня можуть принести спільні подорожі, якщо вдасться зберегти гармонію у парі.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільцям належить вирішувати проблеми, пов'язані з нерухомістю. Щоб не робити помилок у спілкуванні з партнером, важливо контролювати свої емоції і не бути надто прямолінійним. Щоб зберегти відносини, краще спрямувати свою незалежність на саморозвиток.

Закохані, фото: Pinterest

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

У вересні особисте життя Козерогів стабілізується, а відносини стануть гармонійнішими. Важливо визнати рівність у партнерстві, щоб уникнути конкуренції, яка може спричинити агресію. Період буде гармонійним і принесе порозуміння та підтримку.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Відносини Водоліїв, що недавно почалися, пройдуть через складну адаптацію у вересні. Щоб підтримувати гармонію, необхідно прояснити межі спільної діяльності. Це допоможе нам краще зрозуміти повагу та цінність один одного.

Риби (19 лютого - 20 березня)

У вересні любовні відносини Риб вплине затемнення 18 числа. Цього дня варто уникати конфліктів та не ізолювати себе від близьких. Підтримка партнера у важкі моменти зміцнить ваші стосунки. Важливо поважати свободу вибору партнера та не маніпулювати їм.

Нагадаємо про гороскоп на серпень-2024 для всіх знаків Зодіаку: виживання Тельців, інтрижки Терезів та погіршення Козерогів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.