У сучасному світі існує безліч способів заробити грошей собі на життя та їжу, проте далеко не всі з них підходять кожному дорослому "робочому". Так, австралійська студентка 23 років Мінки Мінна отримує "зарплату" за те, що витрачає гроші інших чоловіків.

За словами моделі та блогерки, вона розпоряджається грошима незнайомих чоловіків виключно з їхньої ініціативи. Лише за день такої роботи дівчина може заробити близько 2000 доларів США (приблизно 82 тисячі гривень). Наразі 23-річна Мінки відома у мережі як "фінансова домінантка".

Про це стало відомо завдяки інформації від всесвітньо відомого таблоїду Daily Star.

Мінкі Мінна, фото: Instagram

"Чоловікам подобається, коли я витрачаю їхні гроші"

23-річна Мінки ніколи не очікувала, що зможе заробляти на життя, спустошуючи банківські рахунки незнайомців за власним бажанням. Так, дівчина розповіла, що чоловіки хочуть, щоб вона "залякувала їх" та забирала їхні гроші.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Показати ще

Мінкі Мінна, фото: Instagram

За словами дівчини, її клієнтам подобається "фінансове приниження". Мінки розповіла, що перше таке замовлення отримала на Onlyfans. Коли дівчина почала витрачати кошти з рахунку незнайомця, він назвав її "фінансовою домінанткою". Потім ця інформація почала розповсюджуватись по мережі і зараз Мінки має чимало замовлень від незнайомців, які хочуть, щоб вона витрачала їхні кошти.

Мінкі Мінна, фото: Instagram

"Я б ніколи не взяла гроші без згоди клієнта, і вони це знають. Тому ми добре проводимо час разом, а також досліджуємо їх переваги. Так, деякі чоловіки діляться зі мною найменшим бюджетом, наприклад, сумою, яку вони витратили б на оренду, продукти та комунальні послуги", – розповіла Мінки.

Мінкі Мінна, фото: Instagram

Деякі з клієнтів Мінки хочуть, щоб вона витрачала гроші на конкретні речі – сумки, одяг, прикраси тощо. Потім вона показує "розпакування" своїм замовникам, а нові речі залишає собі. Інші незнайомці хочуть, щоб Мінки витрачала їхні кошти на б'юті-процедури, наприклад, на манікюр чи макіяж.

Лише за один день такої роботи дівчина може заробити до 2 тисяч доларів. З 2022 року Мінкі змогла повністю сплатити своє навчання в університеті, а минулого року – подарувала мамі нову машину.

Нагадаємо, "Ходова довжина": вчені з'ясували, який, на думку жінок, ідеальний розмір чоловічого "огірочка".

Раніше повідомлялося, чоловіки, увага: дивитися "полуничку" на самоті - загрожує плачевними наслідками.

Також, блогерка хотіла соковиту попку, але отримала місце на цвинтарі: хірург помилився.