Бельгійка Корін Бастід врізалася у дерево біля міста Льєж. Про це повідомляє RTBF. Її машину викинуло з дороги, і вона перекинулася.

Друзі та рідні кинулися на пошуки та знайшли транспортний засіб.

Жінку затиснуло у перевернутому автомобілі на 6 днів. Вона змогла вижити протягом одного із найспекотніших періодів в історії країни. Як згадала сама 45-річна Бастід, у першу ніч її постійно дзвонив телефон, але через шалений біль вона не могла дістатися до нього.

"Наступного дня телефон перестав дзвонити. Я знала, що акумулятор розрядився. Я намагалася кричати, коли чула людей, але, мабуть, ніхто не міг мене почути", - сказала вона.

Популярні новини зараз

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще
Стихія в Бельгії "засмажила" вище 40 градусів за Цельсієм минулого тижня, але Бастід вижила на воді, яку вона зібрала під час дощу.

[quote author=""]"Спочатку спека душила. Мені вдалося відкрити двері ногою. Тоді після вихідних почався дощ і це було приємно. З іншого боку, мені довелося спати у воді дві ночі. Було холодно, і я весь час тремтіла", - Сказала вона.

"Я намагалася пити, наповнюючи невелику обгортку жувальної гумки", - сказала жінка.

Бельгійка зізналася, що смоктала мокру гілку дерева, щоб рот був вологим. Бастід сказала, що не відчувала особливого голоду.

"найважче було лежати спиною на розбитому склі. Я намагалася підвестися, але в мене було відчуття, що спина розірвана", - сказала вона.

Нагадаємо, що 23-річна студентка витрачає гроші незнайомих чоловіків, щоб їх принизити.

Раніше ми повідомляли, що 68-річна пенсіонерка протягом 1,5 років крала курячі крильця зі шкільною їдальнею: збитки – 62 млн. гривень.