Хоча більша частина року вже пройшла, але в 2024 році залишилося ще цілих дві небезпечні дати, причому одна з них вже сьогодні, 19 серпня.

А друга буде у грудні, перед Новим роком. Тож чим небезпечні ці дати і що треба робити, щоб зберегти своє при собі? Давайте розумітися.

Магічна дата, фото із вільних джерел

19 серпня та 25 грудня стануть поворотними моментами, коли сили зміни та опору зійдуться у потужному зіткненні, впливаючи як на особисті долі, так і на колективну свідомість.

Що трапиться у дві переломні дати 2024 року через квадратуру Юпітера та Сатурна

Квадратура 19 серпня: початок змін

Перша квадратура Юпітера та Сатурна відбудеться 19 серпня, коли Юпітер перебуватиме у Близнюках, а Сатурн – у Рибах. Ці знаки відомі своєю здатністю адаптації, що може пом'якшити різкість змін, але з усунути їх повністю.

Популярні новини зараз

Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни

Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

У цей час Сатурн опиниться в опозиції до Венери, що додасть напруженості в особисті стосунки. Бажання можуть виконуватися, але не так, як хотілося б. Зовнішні обставини підштовхуватимуть до перегляду цінностей та пріоритетів, що може бути болючим, але необхідним етапом зростання.

Для тих, хто працює у творчій сфері, цей період може виявитися складним. Нові ідеї приходитимуть легко, але їх реалізація може натрапити на нестачу ресурсів та дисципліни. Важливо пам'ятати про пройдений шлях і не кидати розпочате за перших труднощів.

Квадратура Юпітера та Сатурна

Друга квадратура 25 грудня: випробування на міцність

Друге зіткнення Юпітера та Сатурна відбудеться 25 грудня, ближче до кінця року. У цей період посиляться випробування на міцність переконань та цілей. Наскільки ви готові зростати духовно та долати зовнішні перепони? Це питання стане центральним наприкінці року.

Юпітер і Сатурн - планети, що впливають на повсякденне життя. Уникнути змін буде неможливо, і до них потрібно бути готовим. Ці дати стануть моментами істини, коли на кону будуть ваші принципи і готовність рухатися вперед, незважаючи на будь-які перешкоди.

Як пережити цей період

Квадратура Юпітера і Сатурна — це час випробувань, а й можливість глибокого самоаналізу і зростання. Щоб пройти через цей період із найменшими втратами, важливо зберігати внутрішній баланс, адаптуватися до змін та не боятися переглядати свої переконання. Прийняття неминучого і готовність до роботи над собою допоможуть перетворити труднощі на щабель до успіху.

Магічна дата, фото із вільних джерел

Нагадаємо, що ретроградний Меркурій триває до 28 серпня і ви встигнете все змінити, 5 правил.

Раніше ми повідомляли, що ми всі в небезпеці: як провести серпень – місяць до осіннього коридору затемнень, 5 правил.