71-річний Глінн Рей Сіммонс отримав компенсацію в розмірі 7,15 мільйона доларів за майже 50 років, проведених за ґратами за злочин, якого він не скоював. У 1975 році його несправедливо засудили за участь у пограбуванні винного магазину та вбивстві продавця.
Разом із Сіммонсом звинувачення отримав і Дон Робертс, якого також засудили. Обидва наполягали на своїй невинуватості, стверджуючи, що поліція підтасувала докази, а прокуратура приховала інформацію, яка могла б допомогти у справі.

Однак присяжні вирішили інакше, і Сіммонса засудили до смертної кари. Через два роки смертний вирок замінили на довічне ув'язнення, але це не допомогло Сіммонсу уникнути десятиліть ув'язнення.

У 2008 році Робертса звільнили достроково, але Сіммонс залишався у в’язниці ще 15 років. Лише у 2023 році новий судовий розгляд довів, що він невинний, і його остаточно звільнили в липні того ж року. У грудні 2023 року було офіційно підтверджено, що є "чіткі та переконливі докази", які свідчать про його невинуватість.

Попри отримання компенсації в 175 000 доларів, Сіммонс втратив майже все своє життя, перебуваючи у в'язниці за злочин, якого не вчиняв. Його адвокат зазначає, що хоча втрачений час не повернути, ці гроші дозволять Сіммонсу почати життя заново.

Нагадаємо, коли листя пожовкне, з'явиться компаньйон: озвучено день виходу Dragon Age: The Veilguard

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Раніше ми писали про те, що як зрозуміти, скільки коштують ваші старі радянські книги: за які колекціонери віддадуть тисячі доларів

Крім того, Знай.ua повідомляв, оцет врятує ваш одяг: навіщо розумні господині додають його під час прання