Багато хто з нас не тільки люблять, але й із задоволенням носять різноманітні прикраси. І часто це не звичайна біжутерія, а більш благородні метали – золото та срібло.

Яким же знакам Зодіаку заборонено носити еребро, а яким золото. Звіртеся та знімайте красу з себе, якщо ви у списку.

Золоті прикраси, фото stolychnashop

Знаки зодіаку, яким не можна носити золото

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки - це емоційні та чуттєві представники водної стихії, що знаходяться під керуванням Місяця. Для них золото може стати надмірно важким металом, який посилює тривожність та занепокоєння. Замість того, щоб підтримувати їхні інтуїтивні здібності, золото може витягувати енергію і позбавляти Раків їхнього природного дару передчуття.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби - мрійники та фантазери, керовані Нептуном, планетою ілюзій. Золото для Риб може стати «твердокам'яною» перешкодою, що заважає розвитку їхнього багатого внутрішнього світу та уяви. Цей метал здатний блокувати інтуїцію та знижувати їхнє природне чуття, що може призвести до відчуття внутрішнього дискомфорту.

Популярні новини зараз

"Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня

Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен

Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни

Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст

Показати ще

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіони, керовані Плутоном і Марсом, мають потужну емоційну глибину і пристрасть. Однак золото може чинити на них надмірний енергетичний тиск, блокуючи їхню природну силу. Замість того щоб посилювати їхню внутрішню міць, золото може придушувати Скорпіонів, роблячи їх більш уразливими та нервовими.

Золоті прикраси, фото tengrinews

Знаки зодіаку, яким не можна носити срібло

Овен (21 березня - 19 квітня)

Овни - активні та цілеспрямовані представники вогненної стихії, керовані Марсом. Срібло, будучи металом Місяця, може придушувати їхню природну енергію та активність. Цей метал має заспокійливу дію, що може бути контрпродуктивним для динамічних і рішучих Овнів, позбавляючи їх необхідної для успіху енергії.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви, що символізують вогненну стихію, перебувають під впливом Сонця. Срібло для Львова може здатися надто холодним і слабким, що позбавляє їх внутрішнього вогню та яскравості. Замість того щоб підкреслювати їхню природну силу, срібло може охолоджувати запал і знижувати впевненість у собі.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці, що знаходяться під заступництвом Юпітера, прагнуть зростання і розширення горизонтів. Срібло може обмежувати їхнє прагнення пригод і знижувати рівень впевненості. Цей метал може діяти як гальмо, пригнічуючи їхню природну енергійність і спрагу нових відкриттів.

Потемніле срібло, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що 19 серпня та 25 грудня – небезпечні дати 2024 року: як пережити ці дні і що відбуватиметься.

Раніше ми повідомляли, які знаки Зодіаку мають особливий захист від найвищих сил.