Ключові жінки-телеведучі каналу 1+1 з'явилися у фотосесії українського фотографа Ростислава Ріпки, яка має за мету показати жіночу красу.

Відповідна публікація була розміщена на офіційній сторінці телеканалу у соціальній мережі "Інстаграм".

"Ведучі ТСН знялись у вражаючій фотосесії та показали себе у несподіваних образах😍

Фотосесії була виконана у легендарному французькому стилі аркур - harcourt. Світлини увійшли до колекційного фотоальбому "Аркур.Натхнення" зіркового фотографа Ростислава Ріпки, присвячений жіночій красі та задуманий до 15-річчя творчої діяльності автора.

Гортай світлини та пиши в коментарях, хто з ведучих тобі сподобався найбільше: Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Соломія Вітвіцька, Лідія Таран чи Марічка Падалко", — йде мова у пості.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Митець вибрав досить цікаву стилістику для свого проєкту. Як вже було зазначено, вона називається аркур — ця назва походить від паризького салону Harcourt, заснованого ще у 1934 році. Характерна особливість такої фотографії — складна портретна зйомка, яка вимагає складної системи освітлення.

Всесвітню славу студії Harcourt принесли фотографії французьких суперзірок, особливо з калузі кіно. Так, фотографи створили знамениті портрети Жана Кокто, Ромі Шнайдер Марлен Дітріх, Жан Маре, Жерар Філіп, Бріджит Бардо, Едіт Піаф, Ален Делон, Шарль Азнавур і багато інших.

Цікаво, що хоча аркур знаменитий саме чорно-білою фотографією, канал показав кольорові фото — проте це не означає, що саме вони увійдуть до фінального альбому.

Нагадаємо, Як виглядали Алла Мазур, Марічка Падалко та Лідія Таран до популярності: ви не впізнаєте улюблених телеведучих.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марічка Падалко притиснула до себе доньку на шаленій висоті, дух захоплює- " 100 гривень з людини"

Також, "Знай.uа" писав, чернівчанка Лілія Ребрик показала, як розпочинає 2021 рік: "доведеться знову розслаблятися..."