Льоша Тригубенко, який після відмови Ксенії Мішиної у фіналі романтичного шоу "Холостячка" став народним улюбленцем і втіленням ідеального чоловіка для всіх жінок України, зустрівся віч-на-віч зі своїми прихильницями.

Льоша вирішив віддячити прихильниць за підтримку і приємні слова фан-зустріччю. І вона пройшла дуже легко і невимушено.

"Мої хороші!❤️ Я довго думав, як можна віддячити вам за підтримку, за всі ці приємні слова, які ви говорили мені, коли вийшов проект "Холостячка". За те, що залишаєтеся зі мною, що стаєте величезною і важливою частиною мого життя. Я намагався знайти, як я можу вас віддячити", - пише Льоша.

Тригубенко знайшов варіант і вирішив влаштувати зустріч з прихильницями і опублікував кращі фото з Заходу в своєму Instagram. У тому числі він додав фото, де розплився в усмішці під час обіймів з незнайомками.

"І мені прийшла ідея: а чому б нам усім не зібратися на фан-зустріч і наживо не поспілкуватися?💥 Влаштувати вечірку, де б я зміг вам щиро висловити свою подяку і поспілкуватися особисто, та й взагалі... якось провести час разом! Я думаю, для вас це буде прикольно, а мені, в свою чергу, цікаво познайомитися з вами. З тими людьми, які за мене вболівали, за мене переживали, і без яких не писалися б зараз ці слова!🙌 🏼 Величезне спасибі вам, що ви прийшли, що в цей вечір були зі мною, що дозволили побачити, поговорити, і, сподіваюся, зарядити вас своєю енергією і вдячністю 🙏 🏼 окреме спасибі всім організаторам і чарівникам, які допомогли зробити цю зустріч такою класною", - написав Льоша.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Раніше ми повідомляли, відкинутий Мішиною Тригубенко заговорив про конкуренцію поза шоу.

Як повідомляв "Знай.uа", красунчики з "Холостячки" без Мішиної запалили в танці, але кайфує тільки один.

Також "Знай.uа" писав, що кинутий холостячкою Мішиною Льоша Тригубенко розповів про свої страждання.