Українська телеведуча, зірка програми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, яка є нареченою ексвіцепрем'єр-міністра Павла Розенка, показала, який сувенір вони везуть додому з Карпат.

На своїй сторінці в Інстаграмі Олена-Крістіна Лебідь повідомила, що вони вже повертаються з відпочинку у Карпатах, де пробули кілька днів, катаючись на лижах. Разом з Розенком і Лебідь була і їхня собачка Сара.

Павло Розенко і Сара, instagram.com/elena_kristina_lebed

Цього разу ведуча "Аферистів в сітях" виклала фотографію, на якій показала свого коханого за кермом автівки. Поряд з ним сидить собачка Сара, тримаючи у зубах м'ячик зі снігом. Олена-Крістіна Лебідь пожартувала з цього приводу:

"Адмірал Сара на посту ️☝️ ️ Везе з Карпат сувенірний сніг - в м'ячику 🙈 😂 😂", - написала вона в описі до фотографії.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

"Костюм у Сарочки зачот 👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️", "Красуні 😎 Як відпочили?🔥🙌", "Аааа, клас 😍🔥", "Ну до чого ж вона милашка у вас!😍", "Везе найцінніше", "Найкращий штурман ❤️", "Милашка просто ❤️❤️❤️", "Боже які милі 😍😍😍😍", - пишуть у коментарях.

Коментарі, instagram.com/elena_kristina_lebed

Коментарі, instagram.com/elena_kristina_lebed

Коментарі, instagram.com/elena_kristina_lebed

Нагадаємо, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь в екстремальному декольте побачила майбутнє: "Мені нра!". Олена-Крістіна Лебідь заінтригувала публіку

Як повідомляв портал "Знай.ua", коханка Мурата переплюнула Лорак: губи, як у Лободи. Нова дівчина Мурата Налчаджіоглу показала дещо цікаве

Також "Знай.ua" писав, що нова кохана колишнього Лорак Мурата показала, що вміє: "А ви любите?". Закохані разом відпочивають та проводять багато часу один з одним.