Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 800 тисяч чоловік.

Вона зазначила, що сьогодні, 21 березня 2021 року, Міжнародний день Щастя, тому вона хоче кожному побажати його. Адже воно часто представляється нам як жар-птиця, яку ще слід зловити. На знімку вона постала на приголомшливому зеленому газоні разом зі своїм сином.

Ксенія Мішина, фото з Instagram

"I ось тоді настане життя. Але чим більше я думаю над цим, тим ближче мені поняття того, що щастя це вибір. Якщо хочеш бути щасливим просто будь їм! Ось так просто, будь їм прямо зараз! Вибирай щастя, а не страждання. Я думаю щастя-це вміння. Щастя-це простота. Потрібно його створювати, а не чекати і шукати🙏 ось такі думки сьогодні, дорогі! Просто будьте щасливі❤️", - написала Ксенія Мішина у підписі до публікації.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

"Зі святом щастя, дорога!!! Будьте щасливі кожну секунду❤️❤️❤️❤️❤️", "🔥🔥🔥сто відсотків згодна з кожним словом", "Яка ж ви розумничка. Так просто і зрозуміло про велике!!👏", "😍😍😍Спасибі!!!І Вам бажаю не випускати свого щастя з рук!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина вирішила завалити українців подарунками: "Там стільки всього..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина показала, як склалися стосунки з Олександром Еллертом після "Холостячки"

Знай.ua писав, Мішина нагодувала "холостяків" Макацарію та Михайлюка вишуканою стравою: "Вже не з Еллертом?"