Протягом одинадцяти тижнів мільйони глядачів стежили за виступами і боротьбою учасників в ефірі каналу «Україна» і на Youtube-сторінці проєкту. Вже цієї суботи троє найсильніших героїв змагатимуться за перемогу в найрейтинговішому шоу українського ТБ і нарешті покажуть свої обличчя.

Романтичний Дракон, величне Сонце і мужній Носоріг – саме ці фантастичні учасники завоювали право змагатись у фіналі. Кожен з них протягом трьох місяців вражав своїми талантами, показував неймовірні виступи та заплутував зіркових детективів і глядачів.

Шоу "Маска"

Над вражаючими номерами працювали 4 топових українських режисера-постановника – Костянтин Томільченко, Олександр Братковський, Ярослав Губський і Сергій Гуман. За цей час вони створили 76 надзвичайно яскравих номерів, які дивували, веселили і зворушували глядачів. Музичний продюсер проєкту Сергій Грачов разом з артистами підготував 76 улюблених хітів світового шоу-бізнесу. Ведучий проєкту Володимир Остапчук приміряв 10 вражаючих образів з кінематографу, а в гранд-фіналі гіпершоу він здивує новим перевтіленням і продемонструє свої вокальні вміння.

Шоу "Маска"

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

«Я переконаний, що цієї суботи всі українські глядачі будуть прикуті до екранів телевізорів, адже це фінал найпопулярнішого і найнепередбачуванішого шоу «МАСКА» на каналі «Україна». Одинадцять тижнів безкомпромісної і запеклої боротьби між нашими фантастичними масками і нарешті глядачі побачать розв'язку – гранд-фінал феєричного проєкту «МАСКА», – коментує ведучий Володимир Остапчук.

Спеціально для масштабного шоу каналу «Україна» дизайнери Леся Патока і Назар Дідик створили 22 неповторних героя. Незважаючи на те, що український проєкт «МАСКА» – це адаптація всесвітньо відомого формату The Masked Singer, який виходить у 4 десятках країн світу, схожих на наші костюми немає в жодній іншій версії. Кожен образ – абсолютно унікальний, створений вручну кращими майстрами нашої країни, саме тому їх можна розглядати годинами.

Шоу "Маска"

«Оживили» цих героїв найяскравіші українські зірки. Так, під маскою кіберпанка Буйвола приховувався улюбленець українських глядачів Олег Винник, який згодом долучився до команди зіркових детективів і разом з неперевершеними NK | Настею Каменських, Андрієм Данилком, Олею Поляковою і DZIDZIO розгадував особи учасників.

У кожному ефірі глядачі знімали маску з одного героя. Так українці дізналися, що в образі привітної Крапанки ховалась кінорежисерка Оксана Байрак, кокетливої Лисиці – хореографиня Олена Шоптенко, розкішної Пави – співачка Ірина Федишин, а запальної Кози – психологиня Наталія Холоденко. В костюмі легендарного Лева виступав співак Олександр Пономарьов, звабливої ​​Троянди – співачка й актриса Аліна Гросу, магічного Мольфара – телеведучий Павло Костіцин, веселого Буряка – музикант Дмитро Каднай, а епатажного Сома – продюсер Іраклі Макацарія. За крок до фіналу розкрили особи зворушливого Жабеня, яким був актор і гуморист Євген Сморигін, ефектної Бабки, в образі якої ховалась співачка Анастасія Приходько, і неймовірно милого Циклопа, в якому маскувалася співачка Michelle Andrade.

Шоу "Маска"

А вже цієї суботи глядачі дізнаються особи трьох найсильніших учасників, які дійшли до фіналу. Які зірки весь цей час ховалися під масками романтичного Дракона, величного Сонця і мужнього Носорога? І хто з них стане тріумфатором грандіозного проєкту?