Колишній сценарист і учасника Improv Live Show на Новому каналі Кості Трембовецького представив добірку кіно. Кращі мюзикли ідеально підійдуть для сімейного вечора в дощову погоду.

"Ла-Ла Ленд"

- Історія про починаючу актрису і джазового музиканта, які зустрічають один одного в тому віці, коли всі приїхали в Лос-Анджелес люди впевнені, що зможуть його підкорити, – розповідає Трембовецький. - Неймовірно красивий фільм, головна тема якого змусить вас повірити, що за спиною – значок Hollywood, а перед вами - набержная Лонг-Біч. Я не назвав би "Ла-Ла Ленд" мюзиклом повною мірою. Швидше, це фільм з декількома піснями всередині, але в цьому списку він бути просто зобов'язаний, тому що це справжній Любовний лист всьому Голлівуду і жанру мюзиклів зокрема.

"Шербурські парасольки"

- Він-Автомеханік, вона торгує парасольками. Вони закохуються, вона вагітніє, але змушена жити без нього, так як його закликають на алжирську війну, – розповідає Трембовецький Новому каналу. - За описом і не зрозуміти, що це один з найромантичніших фільмів в історії. Власне, цей фільм багато в чому і надихнув "Ла-Ла Ленд", правда, тут, навпаки, немає моментів, коли Герої не співають. Кожне слово з їхніх вуст в цьому фільмі не сказано, а проспівано. І разом з барвистою атмосферою французького (хоч і чорно-білого) кіно і пронизливою несамовитої романтичною історією це створює неймовірний ефект. Навіть найцинічніші брутали не зможуть не заплакати на останній сцені.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Суїні Тодд: Демон-перукар з Фліт-стріт"

- Досить романтики, мюзикли бувають і про бруд і кров. Все, до чого торкається Тім Бертон, стає похмурим і готичним. Тому вибір його в якості режисера для адаптації культового мюзиклу про перукаря-вбивцю в Англії ХІХ століття був стовідсотковим попаданням. Та й завсідники фільмів Бертона-Джонні Депп і Хелена Бонем-Картер – тут вписалися як в будинок рідний. Від цього фільму вам буде холодно, бридко, відштовхуюче, і це рівно те, за що він вам сподобається.

"Маленький магазин жахів"

- Працівник квіткового магазину дізнається, що його мухоловка Венера може говорити. І каже вона, що хоче їсти ... людей. Культова класика, подивившись яку Ви точно скажете:"О боже, це ж той, з дитинства, який я ніяк не міг згадати, і був упевнений, що вигадав його". Сольний музичний номер від співаючого квітки, пісня дантиста з кадрами, знятими зсередини людського рота. Такий рівень гротеску з одночасно неймовірно людяним перформансом Ріка Мораніса робить" Маленький магазин жахів " абсолютно унікальним кінопитанням.

"Дівчата мрії"

- Це практично реальна історія культової групи The Supremes (цінителі зрозуміють). Група з трьох дівчат намагається прийти до успіху разом зі своїм, як завжди це буває, не самим охайним продюсером. Бродвейський мюзикл Dreamgirls забрав не одну статуетку "Тоні", а ось кіноверсія забрала собі до складу Едді Мерфі, і він там награв на всі" Оскари " світу. А, ну ще там грає Бейонсе.

"Найбільший шоумен"

"Ідеалізована історія про Барнума, який відкрив свій цирк, але підійшов до цього питання новаторськи і став прабатьком світового шоу-бізнесу. Весь цей фільм, як персона самого Барнума. Максимально суперечливий і при цьому геніальний. Мій головний Гілті-плеже. Якщо розібрати цей фільм за всіма критеріями крім музики-це погане кіно. Якщо подивитися на нього в цілому-геніальне. Це фільм, всередині якого багато фільмів, і кожна сцена-кульмінація, як драматургічно, музично, так і емоційно. При тому, що справа відбувається на початку ХХ століття, всі пісні для фільму написані в стилі сучасної поп-музики, і ця еклектика дуже сильно грає на руку фільму з перших же кадрів. Коли подивіться, на пісні " This is me "будете кричати в екран" так! Так їм!"і самі не зрозумієте, як це сталося.

Раніше ми повідомляли, Пацанок переселили в підвал замість Школи леді.

Як повідомляв "Знай.иа", перероблена "пацанка" Покрищук перетворила подругу в свою копію.

Також "Знай.иа" писав, що зірка " ТМПУ "Анна Сулима заявила про"брехню вагітності".