Відома українська ведуча 1+1 Лідія Таран часто проявляє активність у соціальних мережах, розповідає про виховання доньки-підлітка, ділиться цінним досвідом та новинами з життя. У Instagram за нею стежить близько 160 тисяч людей.

Лідія Таран показала свого персонального героя, рідного брата Макара, який зараз відважно служить у лавах Збройних сил України. Ведуча повідомила, що чоловік змінив професію та пішов на фронт, захищати країну та народ.

Скріншот із Instagram, Лідія Таран

До цього Макар понад 20 років викладав в університеті КНУ імені Тараса Шевченка китайську, англійську та французьку мови. Війна з росією змусила його відкласти підручники, кинути студентів та взяти до рук зброю.

"Мій персонал хіроу.. мій братик🤗 найрозумніший з відомих мені людей) понад 20 років викладання в Універі, китайська, англійська, французька.. але тепер довелось вивчити мову гранатомета і лютої ненависті до ворога. Страшно пишаюсь і молимось разом за всіх наших! Зі святом, рідне військо - наші янголи охоронці🇺🇦❤️", - написала артистка.

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

А ще Лідія Таран похвалилася знімком брата у військовій формі та зі зброєю в руках, а також їхньою спільною, зробленою у мирні часи.

Раніше ми писали про те, що Лідія Таран "забула" про 1+1 і вже будує успішну кар'єру у Франції: "Кордони стерті"

Як повідомляв Знай.ua, ведуча "ТСН" Лідія Таран у Франції торкнулася важливої ​​теми: "Роман про нашу війну"

Також портал Знай.ua писав, що Марічка Падалко згадала лихі 2000-ті та перші кроки в кар'єрі: "Час пройшов мимо"