Відомий український виконавець Віталій Козловський радує свою велику аудиторію не лише музичною творчістю, а й яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

Російські окупанти знову атакували мирне населення, використавши іранські дрони-камікадзе, і Віталій Козловський дуже люто на це відреагував. Артист зізнався, що те, що відбувається, викликає в ньому неймовірну злість, особливо коли він бачить кількість постраждалих.

Скріншот із Instagram, Віталій Козловський

"Злість на те, що по нас хер@чить м@ск@льня бомбами. Лють через те, що гине стільки людей. Кожного дня. Це так боляче 💔 Та ми хоч, і вразливі, все одно стискаємо волю в кулак", - написав Козловський.

Проте Віталій наголосив, що українці в умовах війни навчилися жити, відчувати та любити так, ніби завтра може й не наступити. І він упевнений, що перемога за Україною. Також Козловський нагадав про свою нову пісню "Вільні" та пообіцяв, що прем'єра відбудеться 21 жовтня попри все.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

"Ми ПЕРЕМОЖЕМО всю цю несправедливість! Разом! Хоч дуже важко, але ми ПЕРЕМОЖЕМО!!! Пишу і знову "кричить" сирена…🤬🤬🤬", - заявив артист.

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський нарешті показав свою особливу: "Вона відродила мою віру в себе"

Як повідомляв Знай.ua, Віталій Козловський показав закривавлених українців після обстрілу і прокляв усю росію: "Їхня гнила земля і діда-з**упу"

Також портал Знай.ua писав, що Віталій Козловський залишився без заробітку і переосмислив життя: "Вдячний долі"