Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Олю Цибульську запросили стати гостею подскасту "GLOSTER FM" і попросили відповісти на декілька запитань, особливо про особисте життя та стосунки з чоловіком.

Цибульська та Глостер, кадр з подкасту

Нещодавно співачка вперше публічно показала чоловіка Сергія і зараз без сорому розповідає про нього, і оскільки вона є кар'єристкою, випливає відповідне питання – як він до цього ставиться, адже разом вони вже понад 20 років.

"Я йому співчуваю, але він не простіше овоч, ніж я. Коли ти можеш пояснити це словами, це не кохання. Коли ти кажеш: ми разом, тому що у нього 28 см, а я готую хорошу яєчню. Ми пройшли багато етапів, спостерігали один за одним. Для нього я завжди Оля, не артистка", - зізналася Цибульська.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Оля Цибульська з чоловіком, фото: martasyrko

Проте їхнє життя особливо не змінилося через те, що Оля нарешті розкрила особистість Сергія. Вони не планували це робити, хоча декілька років тому багато видань хотіли заплатити пристойний гонорар зірці за "сенсаційне викриття".

Також Цибульська поділилася цікавим фактом – вони так і не відгуляли справжнє весілля, хоч вона сама провела близько 800 заходів. Артистка пояснила це тим, що їм хотілося відсвяткувати ці події чисто для себе.

"Хотілося інтимності. Я стільки бачила свят і в силу такого досвіду здивувати мене якимось конкурсом... Плюс ми давно разом. До моменту, коли ми поставили ті підписи, я взагалі не бачила сенсу в цьому. Ми це зробили удвох і полетіли до Іспанії, потім до Нью-Йорка", - заявила співачка.

Зараз Оля не заперечує можливості того, що вони все ж таки організують весілля, і на такі думки її підштовхнула війна.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська поїхала за кордон і розмріялася про молодого жеребця: "Чоловіку не говоріть"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська заінтригувала, стала свідком жахливої ​​події: "Чуєте дзвін?"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська задумалася, щоб народжувати мільйон дітей, поки немає світла в Україні: "Щекавиця темряви не боїться"