Відома українська співачка Оля Полякова зворушливо попрощалася зі своїм концертним шоу "Королева ночі", яким радувала українців упродовж трьох років.

Оля Полякова має чимало шанувальників, тому часто радує їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Цього разу на сторінці в Instagram у розділі stories зірка опублікувала кілька кадрів перед останнім концертом із шоу "Королева ночі". Саме 26 жовтня 2021 року Оля Полякова разом із командою востаннє відіграла концерт, з яким радувала українців протягом трьох років.

Скріншот stories Олі Полякової

[quote author=""]"Я хочу підвести межу під шоу "Королева ночі". Сказати велике спасибі за всі ці три роки щастя, доріг, захоплених очей, бурхливих оплесків та криків наших пісень на кожному концерті. Ми їздили, віддавали та отримували любов. Все це заради кохання, я вас люблю, я люблю те, що я роблю, люблю те, що ми робимо, і вони люблять нас і чекають. Тому підемо і дамо їм кохання", - зазначила Оля Полякова своїй команді перед виступом. quote]

Скріншот stories Олі Полякової

Скріншот stories Олі Полякової

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

З війною, яку розв'язала росія на території України, тепер невідомо, коли з'явиться нове концертне шоу Олі Полякової, адже рік тому вона анонсувала шоу "Доросла дівчинка", яке мало почати радувати глядача навесні 2022 року. Наразі Полякова перейшла українською мовою і тепер ми чекаємо від "Королеви ночі" не менш видовищного україномовного шоу.

Нагадаємо, що Оля Полякова показала, який талант має Dzidzio, Slavia не отримає: "Знімаю залишки".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова втомилася від того, що їй намагаються "закрити рота", але знайшла вихід: "Стає неможливим".