Ані Лорак розкрила секрет одного зі своїх альбомів. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця наразі повернулася до соцмереж, де всіляко демонструє свою схильність до росії. Очевидно, що вона туди повернулася незважаючи на війну в рідній Україні, яку розпочав путін із росіянами. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами та концертами.

Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"

У 2021 році дуже довгий час Ані Лорак інтригувала своїх шанувальників у соціальних мережах, натякаючи на нові пісні та інтересні проекти. А 22 жовтня 2021 року співачка презентувала нову ліричну пісню "Он". Запис із синглом вийшов у тренди ютубу і зібрав понад півмільйона переглядів.

Цей сингл входить до нового альбому "Я жива", яку Ані Лорак хоче презентувати. 26 жовтня українська співачка, яку нещодавно позбавили всіх нагород у рідній країні, розповіла шанувальникам про те, кому присвячено її альбом.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Мій новий альбом — про сильну і водночас слабку, переможну і переможену. Адже сила кохання дарує нашій душі фарби, які дозволяють по-справжньому відчувати життя. Адже любити означає жити. На яку пісню чекаєте? ЯЖИВА
, - повідомила вона.

Нагадаємо, що Ані Лорак заговорила українською і їй готові пробачити зраду.

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак відреагувала на внесення до "чорного списку" України від Зеленського: "Сміття винесло себе само".