Зірка "Жіночого кварталу", а також проєкту "Ліга сміху" Настя Оруджова похвалилася красою у вишуканому вбранні зі сміливим декольте та стривожила деяких шанувальників. Фото актриса опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Настя Оруджова підкорила серця багатьох шанувальників своєю унікальною харизмою та приголомшливою акторською грою. Вона рідко радує новими особистими фото, тож кожна нова публікація – справжня подія для фанатів.

Настя Оруджова, фото: скрин відео

Так, цього разу Настя Оруджова вирішила зачарувати всіх красою, позуючи у розкішній сукні із досить сміливою зоною декольте. Легкий макіяж та стильна зачіска доповнили образ зірки.

Шанувальники не змогли встояти та закидали акторку компліментами. Втім, деякі стурбувалися станом зірки, помітивши, що вона помітно схудла.

Популярні новини зараз

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

"Красуня", "Красуня і дуже талановита актриса, позитивна і приємна!", "Ну яка розкішна дівчина", "Настюша, ти схудла? Це стрес?", "Неймовірно красива жінка", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."

Крім того, ми писали, Таня Песік із "Жіночого кварталу" показала, як жінки руйнують життя чоловікам: "Що робити?".