Російська пропутінська співачка і ведуча Ольга Бузова прибула до самопроголошеної "ДНР", де була помічена на розвантаженні фури з "гуманітаркою". Відповідне відео очевидці опублікували у мережі.

Ольга Бузова одна з багатьох російських зірок, які аж ніяк не засуджують війну проти України, розв'язану путіним. Так, зірка вкотре підтвердила свою пропутінську позицію та відвідала окупований Донецьк.

Ольга Бузова, скріншот: Youtube

У мережі з'явилися кадри, на яких Ольга Бузова допомагає пропагандистам робити "правильні" картинки у "ДНР". Співачки доручили найважливішу місію – розвантажувати фуру нібито з гуманітаркою. Вона бере одну коробку за іншою і дуже енергійно передає далі, без особливих зусиль, складається враження, що вони зовсім порожні, а всі задумали заради нових сюжетів про те, як росія допомагає мешканцям Донбасу.

Крім того, цілком імовірно, що Ольга Бузова виступить для окупантів, адже зазвичай російські "зірки" відвідують окуповані території України саме з такою місією, щоб вкотре задовольнити кремлівських кураторів.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зрадниця Таїсія Повалій більше не збуджує чоловіка Ліхуту: ходить у пеньюарі, а він ігнорує.

Також наш портал інформував, Ані Лорак відреагувала на внесення до "чорного списку" України від Зеленського: "Сміття винесло себе само".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, доспівали: Тодоренко, Ані Лорак, Повалій та Седокова стали зрадниками України офіційно, як покарають "зірок".